Capacity er danske mestre (video)

11-09-2022 19:16

Annika Knudsen Lorentsen

I en spændende finale i Agria DRF Mesterskabet for klubhold hos Riders Cup sikrede Capacity Showjumping Center sig guldmedaljen efter en spændende omspringning

Copyright Ridehesten.com
Christine Thirup Christensen med Vedric. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Otte hold mødtes i årets finale i Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning hos Riders Cup i dag. Det blev en særdeles spændende afgørelse idet, at der skulle en omspringning til at afgøre guld og sølvmedaljen, og en omspringning til at afgøre bronzemedalje og fjerdepladsen. 

Copyright Ridehesten.com
Anne-Kristine Rie Truelsen med Quemoy KT. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Sejren gik til Capacity Showjumping Center som endte med at være det eneste hold, der endte med sammenlagt et fejlfrit resultat i begge hovedrunder og omspringning. På holdet red Anne-Kristine Rie Truelsen med Quemoy KT e. Quidam's Rubin/ Saccor, Karoline Sloth Kjær med Abarth e. Oklund/Mistral, Benedikte Rie Truelsen med Hait Ask e. Favorit Ask/ Kannan (opdr. Stutteri Ask) og Christine Thirup Christensen med Vedric e. Hurlevent de Breka.

Copyright Ridehesten.com
De tre medaljehold på podiet med dommer Lena Aagaard og Vivi Grav Hansen samt Jakob Leth, formand for Dansk Ride Forbund. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Sidstnævnte sikrede guldmedaljen som sidste rytter i omspringningen, og i video nedenfor kan I høre Christine fortælle om det. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sølvmedaljen gik til Fyens Rideklub, som endte med otte fejl i omspringningen. På holdet red Søren Møller Rohde, Karen Møller Rohde, Victoria Sophia Hjort-Madsen og Jacob Theodor Schmidt. 

Copyright Ridehesten.com
Champagnebad til de fire guldvindere. Foto: Ridehesten.com/Annika Knudsen Lorentsen

Det blev Egene Rideklub der vandt bronzemedaljen i omspringningen mod Riders Cup, som måtte tage til takke med fjerdepladsen. På bronzeholdet her Maria Nørregaard Langhoff, Caroline Schaarup-Kjær, Frederik Fensholt og Emilie Mosegaard Christiansen. Femtepladsen gik til Cedergaard Sportsrideklub

Landsstævnet hos Riders Cup er dermed nået succesfuld til vejs ende, og sluttede med manér i solskin og med god stemning. 

Resultat fra mesterskabet.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner