Walber Cup 2023 er i gang

30-04-2023 15:37

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har første afdeling af Walber Cup 2023 været afholdt hos Riders Cup, og det blev holdet fra Capacity Showjumping Center der sikrede sig sejren

Copyright Ridehesten.com
Lærke Olesen med Zarina. Foto: Ridehesten.com/Mette Emilie Pedersen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Igen i år afholdes Walber Cup over fire afdelinger. Walber Cup er kvalifikationen til Agria DRF Mesterskabet for klubhold i springning, og når de fire afdelinger er afholdt, kvalificerer de otte bedste hold sig til finalen. 

I dag var Riders Cup værter for årets første afdeling, og her var 10 hold til start. To af disse hold lykkedes med at sikre sig et sammenlagt fejlfrit resultat, og dermed var det tiderne der blev afgørende for stillingen. 

Hurtigst var holdet fra Capacity Showjumping Center, bestående af Pedro Godsk, Karoline Sloth Kjær, Lærke Olesen og Ulrich Gaarslev, og dermed sikrede de sig sejren. 

Andenpladsen gik til hjemmebaneholdet fra Riders Cup, der ligeledes endte med et fejlfrit resultat. På dette hold red Rasmine Laudrup-Dufour, Tina Lund, Maria Thrane Jensen og Jessica Toelstang. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

På tredjepladsen blev det Fyens Rideklub, som bestod af Søren Møller Rohde, Tine Krog Jensen, Karen Møller Rohde og Frida Munk Lassen. 

Næste afdeling i Walber Cup afholdes fra den 1.-4. juni hos Hjallerup Rideklub. Senere i juni er Vallensbæk Rideklub værter for tredje afdeling, mens Danish Derby Horse Shows afholder fjerde afdeling i starten af september. 

Finalen afholdes i midten af december hos Hjallerup Rideklub. 

Læs mere om Walber Cup.

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev