Karen Møller Rohde vinder S1* hos CSC

26-07-2020 09:07

Marie Helene Rigård Rohleder

I onsdags gik starten for landsstævnet hos Capacity Showjumping Center, og i går aftes kunne man nyde synet af Karen Møller Rohde og Quarz Ask, som sprang sig til en flot sejr i den store S-klasse

Copyright Ridehesten.com
Karen Møller Rohde på Quarz Ask til stævne i Hjallerup 2020. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø

Weekendens højeste springklasse hos Capacity Showjumping Center, som er arrangører for denne uges landsstævne i springning, blev vundet af Karen Møller Rohde på den kårede hingst Quarz Ask e. Quintero/Caretino i tiden 37.04.

Den 14-årige Quarz Ask har flere internationale sejre og placeringer bag sig. Han vandt blandt andet bronze til de indendørs DRF-mesterskaber i springning i 2018. 

Det var et stærk felt af danske springryttere, som stillede til start i den S1* HorseCamp Big Tour Finale 145 cm, hvor Jan Juul var banedesigner. 

Andenpladsen blev redet i land af Kamilla Ladefoged Rasmussen på Quajongen Z e. Quasimodo Z/Padinus i tiden 37.63. Og tredjepladsen gik til Anne-Kristine Rie Truelsen på Cosma Shiva S e. Cornets Stern/ Libero H. 

Se hele resultatet her. 

Siden i onsdags har der været gang i springbanerne hos Capacity Showjumping Center i Fredensborg, hvor der blandt andet har været redet kvalifikation til PAVO og DRF's Unghestechampionat. Læs resultaterne og se Ridehestens billeder fra kvalifikationen her. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen