Så er der gang i de internationale stævner

23-06-2020 18:23

En række danskere har taget turen til Ciekocinko i det nordlige Polen, efter tre måneder uden internationale stævner. I dag har flere redet gode runder på deres ungheste, her i blandt Martin Neergaard, som fortæller lidt om hvordan det er at være afsted igen

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard på Swedish Dynamite som er en af de hestene der er med i Polen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Både herhjemme og i udlandet er der blevet lukket op for ridestævner, som gør at hestefolk langt om længe kan få lov til at starte ridestævner igen. 

De internationale stævner begynder så småt at blomstre op i nogle lande, blandt andet i Polen hvor der i denne uge afholdes CSI2* i Ciekocinko. Her har 23 danske ryttere taget turen til og i dag var første konkurrencedag. 

For 5-års hestene var det blot en klasse tilsvarende B0 og her var både Rikke Andersen og Martin Dinesen Neergaard fejlferie, mens Rikke ligeledes var det i 6-års klassen i lighed med Kristian Skovrider.

I 7-års klasse red Martin Neergaard en tredjeplads hjem på hoppen Cassy Z e. Caleandro/Sandro Boy, mens Frederikke Svendgaard på Bøgegårdens Christiano e. Bøgegårdens Dicapo/Bøgegårdens Apollo (opdr. Stina og Jørgen Schmidt) blev nummer fem. 

– Vi meldte til stævnet for et godt stykke tid siden i håb om at der blev åbnet op for stævner, fortæller Martin Dinesen Neergaard og fortsætter: 
– For omkring halvanden uge siden meddelte stævnearrangørene at stævnet ville blive afviklet og vi havde sørget for at holde hestene i form og klar, fordi vi havde forventninger om at komme i gang nu her. Vi har selvfølgelig taget vores forholdsregler i forhold til COVID-19 og det samme har stævnearrangørene. Mange bruger masker hernede og da vi ankom fik vi taget temperatur med et berøringsfri termometer, så forholdene hernede er virkelig i orden.

Se start - og resultatlister HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen