Almased Dressage Amateurs er udsat til 2021

18-05-2020 14:18

Annika Knudsen Lorentsen

På grund af den nuværende situation, der er opstået som følge af corona-pandemien, er det blevet besluttet at udsætte turneringen Almased Dressage Amateurs til 2021

Copyright Ridehesten.com
Bettina Schulte-Übermühlen ved Almased Dressage Amateurs ved World Cup Herning 2018. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som følge af de udfordringer der er opstået på grund af corona-pandemien er det blevet besluttet at udsætte Almased Dressage Amateurs til 2021. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har desværre ikke været muligt for os at gennemføre den oprindelige plan i forhold til afdelinger i turneringen, da nogle stævner er aflyst og andre ændret til en senere dato, meddeler personerne bag turneringen og fortsætter:

– Vi er stolte af, at så mange gode stævnearrangørere har vist interesse for at afholde en afdeling i turneringen. Vi håber, at vi har mulighed for, at de samme vil repræsentere turneringen næste år. Vi glæder os til at tage imod verdens amatør dressurryttere i 2021, og til at stå bag en god sportsoplevelse ved nogle af Europas bedste ridestævner.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen