Benedikte sejerede i Almased Small Tour (video)

24-10-2021 11:35

Annika Knudsen Lorentsen

Almased Dressage Amateurs er færdigafholdt her ved World Cup Herning og i Small Tour, Intermediaire I, blev det Benedikte Breboel Windfeld, der red sin anden sejr hjem denne weekend

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Breboel Windfeld med Lorenzo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Otte ekvipager var til start i dagens Intermediaire I i Almased Dressage Amateurs Small Tour. Sejren blev taget af Benedikte Breboel Windfeld, som var til start med sin mangeårige partner Lorenzo e. Solos Landtinus/Chico's Boy (opdr. Johannes Søndergård). Den store vallak blev købt som chancehest, men sammen har ekvipagen udviklet sig og nu har de vundet to klasser ved deres første internationale stævne. Læs mere om det HER.

– Det er en god uddannelse for hesten at gå i de her rammer, fortæller Benedikte, som i dag red til 70,059 procent. I videoen nederst kan I høre det fulde internview med Benedikte. 

Copyright Ridehesten.com
Benedikte Breboel Windfeld med Lorenzo. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Fakta
Om Almased Dressage Amateurs

Turneringen er den eneste internationale dressurkonkurrence for amatører. Konkurrencen er åben for rytter på 26 år eller derover, som ikke er på verdensranglisten i dressur. 

Målet er at motivere amatørerne og give dem en mulighed for at udvikle sig i rammer, hvor de virkelig kan mærke hvordan det er at ride med på internationalt niveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen i klassen gik til Natalie Wulff Brix med Quintus e. Quaterback/Schwadroneur (opdr. Anne Kollberg), som i dag opnåede 67,765 procent. Tredjepladsen var lige efter, for her var det Jeppe Moelgaard Mathiasen med Carlton Hill VDL 1248 e. Uphill/Vincent, der opnåede 67 procent. 

På fjerdepladsen blev det Frida Dorthea Bertelsen med Chopali e. Crown's Choice/Tourist (opdr. Trine Als Poulsen), som red til 64,088 procent, mens Carsten Gammelgaard Steffensen med Gammelgaards O'Connor e. Don Olymbrio/Aston (opdr. Jørgen og Carsten Gammelgaard), som opnåede 63,206 procent. 

Se resultatet af klassen HER

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen