Nadja Aaboe Sloth i Grand Prix-sejr (video)

24-10-2021 12:09

Annika Knudsen Lorentsen

I Almased Dressage Amateurs Big Tour blev vundet af Nadja Aaboe Sloth med Favour Gersdorf, som scorede hele 71,304 procent i Grand Prix. Nadja var godt tilfreds efter dagens ridt og fortæller, at hendes hest altid har taget opgaverne, som hun har stillet ham rigtig godt

Nyheden fortsætter efter annoncen

I Almased Dressage Amateurs Large Tour ved World Cup Herning blev det Nadja Aaboe Sloth, der med Favour Gersdorf e. Foundation/Leandro (opdr. Inger Marie Andreasen) tog sin anden sejr denne weekend. Dagens ridt i Grand Prix, var ekvipagens første Grand Prix-start internationalt og her red de til flotte 71,304 procent. 

– Vi havde en rigtig god tur og han var med mig hele vejen, fortæller Nadja efter dagens sejr. I videoen nederst kan I høre Nadja fortælle mere om dagens ridt og oplevelsen her i Herning. 

Copyright Ridehesten.com
Nadja Aaboe Sloth og Favour Gersdorf. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Fakta
Om Almased Dressage Amateurs

Turneringen er den eneste internationale dressurkonkurrence for amatører. Konkurrencen er åben for rytter på 26 år eller derover, som ikke er på verdensranglisten i dressur. 

Målet er at motivere amatørerne og give dem en mulighed for at udvikle sig i rammer, hvor de virkelig kan mærke hvordan det er at ride med på internationalt niveau.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det blev Linda Pfingstl Aasted med vallakken Orlando Bloom e. Haydn/Cortus, der tog andenpladsen i klassen efter de i dag opnåede 68,065 procent.

Tredjepladsen blev vundet af Rikke Mandrup med Elmegaards Hearty e. Heartbeat/Viegaard's Come Back II (opdr. Lene Mandrup Nielsen), som i dag opnåede 66,565 procent. 

Copyright Ridehesten.com
Linda Pfingstl Aasted med Orlando Bloom. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Copyright Ridehesten.com
Rikke Mandrup og Elmegaards Hearty. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

På fjerdepladsen blev det Gitte Mors Burgaard med Højvangs Unik e. Uno Don Diego/Temple Wind xx (opdr. Svend Åge Pedersen, som i dag red til 66,261 procent. Femtepladsen blev ligeledes Linda Pfingstl Aasted med Bruunholms Gaia e. Blue Hors Hotline/Blue Hors Hertug, som i dag fik 65,391 procent. 

Se resultatet af klassen HER.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner