Cornelia og Ingeborg i front af DM

20-08-2022 14:05

Annika Knudsen Lorentsen

I går stod det klart, at Amalie Juliane Danvad Fredbøg havde lagt sig i front af 2'er ponyernes Agria DRF Mesterskab hos Hovgaard Rideklub, og i dag har Cornelia Munch Sinding og Ingeborg Elizabeth Schou lagt sig i front for kategori I og III

Copyright Ridehesten.com
Ingeborg Elizabeth Schou med Popsters General Jack. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I denne weekend er der Agria DRF Mesterskaber hos Hovgaard Rideklub for kategori I, II og III ponyer, og nu er det afgjort hvilke ekvipager der har været sejren i de indledende klasser, og dermed lagt sig i front af mesterskaberne, som afgøres i morgen. 

Hos kategori III-ponyerne er det Ingeborg Elizabeth Schou med Popsters General Jack e. Parvadean The Governor der har lagt sig i front efter hun i dag red til 74,813 procent. Andenpladsen er besat af Leah Kjartan Søstrøm, mens Amaia Hartvig Bruun Severinsen foreløbigt er nr. 3. 

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hos kategori I-ponyerne red den første halvdel allerede i går, mens den anden halvdel af ekvipagerne var til start her til formiddag. Resultaterne fra begge dage sammenlagt afgør, hvem der er i front af mesterskabet inden morgendagens finale. Det er Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico e. Charivari. Hun red i dag til 76,872 procent. Hun er efterfulgt af gårsdagens bedste rytter, Josephine Gert Nielsen, mens Selma Ludvigsen er foreløbigt nr. 3.

Dagen i dag fortsætter med B-finalen for kategori II-ponyer og en PRT-klasse for kategori II og I. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Cornelia Munch Sinding med Terbofens Charico. Foto: Ridehesten.com/Mie Thorup Poulsen

Ridehestens fotograf er til stede ved stævnet i løbet af weekenden. Billederne vil være online i starten af den kommende uge.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner