Husk at søge hjælpepulje til elevskolen

24-11-2020 19:30

Marie Helene Rigård Rohleder

AB Rideudstyr og magasinet Ridehesten er gået sammen om at hjælpe trængte elevskoler under corona-pandemien. Alle elevskoler kan ansøge om at få del i puljen på mere end 160.000 kr. Sidste ansøgningsfrist er den 31. november 

Copyright Ridehesten.com
Cecilile Kjær i 2010, sammen med sin pony Cirkeline. Hun er datter af springrytter Ulrik Kjær der driver Hestehavens Rideklub i Bogense. Foto: Ridehesten.com/ Malene Reismar Vestergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

AB Rideudstyr har oprettet en pulje med rideudstyr til en værdi af i alt 80.000 kr, og samtidig har magasinet Ridehesten lagt mere end 80.000 kr. i puljen i form af digitale abonnementer på Ridehesten og lærebøger til elevskolen. 

Det drejer sig altså om en hjælpepakke på mere end 160.000 kr. som landets elevskoler kan få del i. 

Donationen er dedikeret specifikt til det formål at få nye medlemmer til elevskolen og dermed tilgang af nye ryttere i sporten. 

– Vi mener, at nye medlemmer i elevskolen kan være med til at gøre en forskel for foreninger og rideklubber. På sigt giver det samtidig hele ridesporten nye engagerede ryttere, siger Annikka og Bent Askham fra AB Rideudstyr. 

Copyright Ridehesten.com
Cecilie Kjær og Darcon II Z I, otte år senere til World Cup stævnet i Herning. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø
Nyheden fortsætter efter annoncen

AB Rideudstyr og magasinet Ridehesten er gået sammen for at hjælpe de lokale rideklubber. Den store pulje bliver fordelt til 20 forskellige elevskoler i form af 10 gavekort. 

Et gavekort består af 1 stk. Mustang ridehjelm + 1 par AB børneridebukser, og det kan gives til unge under 16 år.

–  Dette kan forhåbentligt tiltrække min. 10 nye elevskolemedlemmer til de 20 udvalgte elevskoler. Med dette håber vi, at vi kan støtte de frivilliges arbejde i foreningerne, ved at gøre en forskel, netop der hvor vi har mulighed for det, siger Annikka og Bent Askham fra AB Rideudstyr. 

Sådan ansøger du
Alle typer elevskoler kan ansøge om at være en af de 20 elevskoler der modtager de 10 stk. gavekort. Vi lægger dog vægt på, at størstedelen af foreningens drift er frivilligt arbejde.

Send en skriftlig ansøgning til os på mail. kundeservice@abrideudstyr.dk. Læs mere om hvad ansøgningen skal indeholde her. 
 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen