Rid en tur og støt brysterne

17-09-2020 17:15

Marie Helene Rigård Rohleder

Lørdag den 3. oktober er lyserød lørdag, hvor der samles ind til Støt Brysterne for Kræftens Bekæmpelse. Equus Cura, der laver plejeprodukter til heste, arrangerer et lyserødt ridt, hvor man kan ride en tur for at samle penge ind til den gode sag 

Copyright Ridehesten.com
Fotoet er et par glade deltagere fra Equus Cura sommerridt fra juli måned. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Langt de fleste danske ryttere er kvinder. Derfor giver det super god mening for os, at gøre noget aktivt og støtte kampen mod brystkræft, siger Louise Veirup, som ejer Equus Cura. 

Equus Cura producerer plejeprodukter til heste, og de har nu valgt at arrangere et "lyserødt ridt" lørdag den 3. oktober for at samle penge ind til Støt Brysterne under Kræftens Bekæmpelse. 

– Vi vil gerne være en ansvarsbevidst virksomhed, som bidrager positivt til samfundet. Brystkræft er en forfærdelig sygdom, og derfor håber vi, at der er mange ryttere, som vil være med til at samle penge ind til den gode sag, siger Louise Veirup. 

Copyright Ridehesten.com
De laver også en gaveæske, hvor firmaet donerer 20 kr. pr. solgt æske til Støt Brysterne.

I sommers var hun også med til arrangere et corona-ridt, hvor rytterne var sammen - hver for sig. Sommerrideturen var en stor succes med over 500 tilmeldte, og Louise håber at kunne gentage succesen igen med det lyserøde ridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det koster 150 kr. at tilmelde sig ridtet. Man bestemmer selv længde, og hvorhenne man vil ride. 50 kr. fra tilmeldingsgebyret går ubeskåret til Støt Brysterne, og det gør alt overskuddet også, fortæller Louise Veirup. 

Copyright Ridehesten.com
Fra sommerridtet. Foto: Privat

Ridtet afholdes hele uge 40, og du kan ride, når det passer dig. Der er ingen krav til distance hastighed mv. da alle skal kunne være med i den gode sags tjeneste.
Alle modtager efter endt ridt en flot roset, samt et diplom med det donerede beløb, navn på rytter og hest, samt distance. 

Læs mere og tilmeld dig her. 
 

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing