Ryttere samlede 40.000 kr ind til Støt Brysterne

09-10-2020 10:00

Marie Helene Rigård Rohleder

I starten af oktober red over 700 hestefolk en tur i hele landet og samlede 40.000 kr ind til Støt Brysterne for Kræftens Bekæmpelse. Det var firmaet Equus Cura, som havde arrangerede den lyserøde ridetur 

Copyright Ridehesten.com
En af de glade deltagere til Lyserødt ridt. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det har været en kæmpe fornøjelse at arrangere Lyserødt Ridt 2020, fortæller Louise Veirup, som ejer Equus Cura. Equus Cura et et nyt dansk firma, som producerer plejeprodukter til heste.

Lørdag den 3. oktober var der flere landsdækkende arrangementer, som samlede penge ind til kampen mod brystkræft til "Støt Brysterne" under Kræftens Bekæmpelse.

Louise Veirup inviterede derfor til en ridetur - hver for sig. Ligesom de mange corona-ridt som der har været det sidste halve år. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

– Opbakningen har været overvældende, og folks respons har været helt vildt rørende. Vi var 774 deltagere, og vi fik sammen doneret 40.000 kr. til Støt Brysterne. Det var meget mere end jeg turde håbe på! Det er så skønt, at vi hesteinteresserede, på tværs af alle grenene af ridesporten, kan stå sammen om et godt formål, siger Louise Veirup. 

Det kostede 150 kr. at tilmelde sig det lyserøde ridt. 50 kr. fra tilmeldingsgebyret gik ubeskåret til Støt Brysterne, og det gjorde alt overskuddet også, fortæller Louise Veirup. 

– Det vil helt sikkert blive gentaget næste år, siger Louise Veirup. 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Privat

 

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing