Alberte på 14 samler ind mod kræft

06-08-2023 07:34

Charlotte Kusk Berwald

I juni måned fik Alberte Karlsens mor konstateret brystkræft. Det inspirerede hende til at holde ringridning for på den måde at samle ind til Kræftens Bekæmpelse

Copyright Ridehesten.com
Alberte Karlsen på 14 år. Foto: privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Alberte er en foretagsom ung pige, nok også mere end de fleste andre. Vi skrev tidligere i år om hvordan hun havde startet sin egen virksomhed, der producerer underlag med bling. Nu har hun så kastet sig over endnu et projekt. 
– I juni måned fik min mor brystkræft. I vores familie er det arveligt så der er mange, der har haft kræft. For flere år siden fik min mor foretaget en forebyggende operation, men hun har alligvel fået det. Da jeg hørte det blev jeg meget ked af det og bange. Jeg kan godt lide at hjælpe andre mennesker, så jeg fik den idé at jeg ville holde velgørenhedsringridning og så samle ind på den måde, fortæller Alberte Karlsen til Ridehesten.
Til dagligt rider Alberte dressur og elsker at ride ringridning. Det var sådan hun fik ideen til arrangementet.
– Når jeg planlægger det føler jeg, at jeg gør noget. Det hjælper, fortæller Alberte.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Rytteriet Hestecenter på Tåsinge har valgt at bakke op om Alberte og arrangementet, ved at lægge bane til arrangementet, der afholdes 24. september. Allerede nu har flere meldt sig frivilligt både som sponsorerer, såvel som medhjælpere, hvilket glæder Alberte meget. De som ikke vil deltage i ringridningen, må meget gerne komme som publikum og der vil være et lotteri. Alle de indsamlede midler går til børn og unge, der er ramt af kræft gennem Kræftens bekæmpelse.

Copyright Ridehesten.com
Der er mange muligheder for at støtte op om arrangementet.
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen