Rehoff og Bak placeret i Münster

27-08-2023 20:15

Annika Knudsen Lorentsen

Ved det 4-stjernede stævne i tyske Münster blev Caroline Rehoff Pedersen og Lars Bak Andersen begge placeret i en 150 cm-klasse

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Calvin. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

I Münster i Tyskland, har to danske ryttere i weekenden været til start ved 4-stjernet internationalt stævne, og i dag blev de begge placeret i 150 cm-klassen. 

Den bedste placering sikrede Caroline Rehoff Pedersen sig i sadlen på Calvin 115 e. Castelan/ Colman, som hun red fejlfrit rundt på banen og i en tid, som rakte til en sjetteplads. 

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen med hesten Ethene, som han også har opnået placering med ved stævnet. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Lars Bak Andersen red ligeledes fejlfrit i sadlen på Catelly e. Catalido/ Ephebe For Ever, og sammen tog de syvendepladsen. Lars er træner for Caroline, og derfor er de jævnligt afsted til de samme stævner, og det var altså også gældende i denne weekend. 

– Alle mine tre heste har performet på rigtig højt niveau, og specielt 7-årige Cascon udvikler sig meget og er bare så sikker på banen. Calvin er pt. i sit livs bedste form og fortsætter med topresultater. Chaccieny leverede også en rigtig god runde i dagens Grand Prix, men fik et let nedslag, fortæller Caroline og fortsætter: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er meget taknemmelig for mit team og ikke mindst min super træner Lars Bak Andersen, som i den grad har flyttet mig et langt stykke, og jeg håber, at vi sammen kan fortsætte på den måde.

Copyright Ridehesten.com
Caroline Rehoff Pedersen med Calvin. Foto: Privat

Med til stævnet var blandt andet også Carolines mor Lone Rehoff Pedersen, og hun fortæller, at det var et rigtig godt og velafviklet stævne. 

– Det har været et utroligt velorganiseret stævne, som har været velbesøgt, så der har været gode klapsalver til rytterne når de red ud af banen, fortæller hun. 

Se video af Carolines ridt nedenfor.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen