Quel Filou til Anna Zibrandtsen

28-07-2017 15:54

Britt Carlsen

En af medaljeaspiranterne til UVM i Ermelo, den 6-årige Quel Filou, skal nu danne par med den meget talentfulde U25-rytter, Anna Zibrandtsen

Copyright Ridehesten.com
6-årige Quel Filou, der vandt UVM Sølv sidst år i Ermelo er nu solgt til landsholdsrytter Anna Zibrandtsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

23-årige Anna Zibrandtsen er løbende på udkig efter nye talenter til sin stald, som skal hjælpe hende til at blive i toppen af international dressursport. I foråret har hun købte den 12-årige KWPN-hingst Arlando (Paddox/Mytens xx), som hun allerede har redet sig ind på seniorlandsholdet med - og nu har hun snart endnu en topdressurhest i stalden. 

- Det kan siges meget kort - Quel Filou efter Quaterback/Stedinger er en fantastisk hest, udtaler Anna. Allerede efter første møde med ham var jeg ikke et sekund i tvivl om, at her var der et perfekt match. Han har bevægelser i top, og så har han et godt temperament og stor gålyst, fortæller Anna. 

- Vi er naturligvis stolte over, at Anna har valgt at købe endnu en topdressurhest hos Helgstrand Dressage, som skal bringe hende videre i karrieren. Quel Filou besidder alt det, der skal til for at nå helt til tops. Nu skal de to have tid til at lære hinanden at kende, og vi glæder os utrolig meget til at følge parret i fremtiden, fortæller Andreas Helgstrand. 

Allerede som 3-års gjorde Quel Filou sig positivt bemærket, da han blev solgt på den tyske P.S.I. Auktion i Ankum til et svimlende beløb på 1 million euro. Heldigvis skuffede den unge hest ikke og sammen med Sascha Schulz fra Luxemborg vandt de to sølv ved UVM sidste år. I år skal Quel Filou igen repræsentere Tyskland og denne gang under Severo Jurado Lopez. 

- Jeg glæder mig utrolig meget til at se Severo ride Quel Filou til UVM i Ermelo. Severo er en passioneret og utrolig dygtig rytter, og han formår at vise Quel Filou frem på bedste vis. Efter UVM skal han have en velfortjent pause, og så starter vi langsomt op, fortæller Anna. 

Anna Zibrandtsen er bosiddende på Bregnerødgård i Birkerød på Nordsjælland og trænes af den erfarne svenske dressurrytter Jan Brink

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kilde: pressemeddelelse

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen