Lars Bak Andersen 0,07 sekunder fra sejr

24-07-2017 06:45

Camilla Tiefensee Schrøder

Det var lige ved og næsten for Lars Bak Andersen og Quel Filou 13, der fik en flot andenplads finalen af Gemeente De Wolden Grand Prix i Holland søndag eftermiddag. Også i Wilkow og Valkensward er der flotte danske resultater

Copyright Ridehesten.com
Lars Bak Andersen og Quel Filou 13
Nyheden fortsætter efter annoncen

C.H. de Wolden i Holland var tæt på at kunne skrive en dansker som vinder af søndagens sidste springklasse, nemlig finalen i CSI2* på 145 cm. Her red Lars Bak Andersen to fejlfri runder på Quel Filou 13 e. Quidam's Rubin/Cascavelle på tiden 47,29. Dermed var han næsten jævnbyrdig med vinderen, hollandske Maikel Vand Der Vleuten på Dana Blue, som red omspringningen på 47,22 sekunder. Det var i det hele taget meget tæt i toppen, for Dennis Van Den Brink fra holland på tredjepladsen red med tiden 47,34.

Danskere  i Valkensward
De danske junior- og U25-springryttere, der var af sted til Global Future Champions-stævnet i hollandske Valkensward i weekenden opnåede også gode resultater både lørdag og søndag.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Lørdag blev det til en sjetteplads for Christine Thirup Christensen og Queen Lady Z i CSIJ-A på 120/125 cm, og en 12. plads i samme klasse til Philippa W. Linde og Elien. Begge ryttere efter fejlfri runder. Og søndag fik Christine Thirup og Queen Lady Z to nulrunder og en niendeplads i 120/125 cm-klassen.

Martin Dinesen Neergaard, som startede i finalen for U25 (150cm) lagde godt ud med en fejlfri runde. Men ved  omspringningens første forhindring refuserede Carige og rev alle bommene ned med hovedet, hvorefter Martin Dinesen Neegaard trak sig fra konkurrencen.

 

Læs også

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen