Ponyerne i aktion i Uggerhalne

27-05-2023 11:53

Annika Knudsen Lorentsen

Hos Helgstrand Event har ponyrytterne i går redet Nordvest Box Future Cup, mens der i dag var Nobel Team Cup på programmet

Copyright Ridehesten.com
Silvia Kuhlmann. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som optakt til gårsdagens nationsspringning var kategori III-ponyrytterne til start i Nordvest Box Future Cup-finalen, og de ni ekvipager til start gjorde alle deres for at sikre sig en af placeringerne. 

Sejren gik til Silvia Kuhlmann med Jula Golden Swan, som leverede det hurtigste fejlfrie ridt. Andenpladsen i finalen gik til Isabella Mørk Jørgensen med Boomerang Barney, mens Christian Hald Cassøe tog tredjepladsen med Graig Mhuire Ollie. 

Copyright Ridehesten.com
Isabella Mørk Jørgensen. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

– Det har været en fed oplevelse at ride er. Silas var lidt af en bandit til sidst, men Holden har været megagod, og det har Silas også, fortæller Silvia Kuhlmann.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag var det igen tid til, at en række ponyerne skulle på banen, da der her til morgen af Nobel Team Cup. Sejren gik til holdet ved navn 'Fedder'. På dette hold red fire seje piger. Mejse Rosenkrands Knudsen, Laura Bligaard, Anne Dammgaard Larsen og Josefine Simonsen. Holdet leverede en suveræn præstation, og leverede et sammenlagt fejlfrit resultat over to runder. 

Stævnet hos Helgstrand Event fortsætter med en række internationale springklasser. 

Start- og resultatlister. 

Copyright Ridehesten.com
Christian Hald Cassøe. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen