Pony blev fundet 3 år efter den var forsvundet

24-11-2021 15:45

Annika Knudsen Lorentsen

I et svensk radioprogram kunne man tidligere på ugen høre et indslag om en pony, som for en del år siden forsvandt sporløst fra sin fold i Sverige, hvorefter ejeren lang tid efter blev kontaktet af en kvinde fra Finland, som troede hun havde købt Dumle. En tragisk historie, som endte lykkeligt, da Dumle og hans ejer igen blev forenet efter tre år

Copyright Ridehesten.com
Arkivfoto. Foto: Shutterstock
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 23. august 2005 opdagede Marlene Jota, at hendes pony Dumle var forsvundet fra sin fold, og sagen blev meldt til politiet, da man konkluderede at ponyen måtte være stjålet. 

Politiets efterforskning blev dog lukket dengang på grund af manglende beviser, men nu fortæller flere svenske medier, at sagen faktisk endte lykkeligt, men først efter tre år. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

I et radioindslag fortæller Marlene til P4 Stockholm, at hun år efter ponyens forsvinden blev kontaktet af en finsk kvinde, som mente, at det måtte være Dumle hun havde købt. Ganske rigtigt, så var det Dumle og efter tre år kunne Marlene igen se sin bedste ven. Malene havde tidligere kontaktet radiokanalen, som lavede indslag med personer, som havde mistet noget, som de aldrig troede, at de ville få tilbage. 

Hør indslaget hos Tidningen Ridsport HER

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen