Pernille Ørum til Fisker Dressage Academy

02-09-2024 18:19

I dag er berider og dressurrytter, Pernille Ørum, startet i en ny stilling hos Fisker Dressage Academy. Her går hun en spændende tid i møde med træning og uddannelse af både heste og beriderelever. Et samarbejde, som begge parter ser meget frem til

Copyright Ridehesten.com
I dag er dressurrytter og berider, Pernille Ørum, startet i sit nye job hos Fisker Dressage. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

Berider og dressurrytter, Pernille Ørum, er i dag tiltrådt sin nye stilling hos Fisker Dressage Academy, der drives af Dennis Fisker på Korshøjgård sideløbende med Randbøl Dressage Academy. Her skal Pernille blandt andet stå for at ride og uddanne hestene samt undervise elever, noget Dennis ser frem til med stor begejstring. 

Jeg har kendt Pernille i rigtig mange år, da jeg var landstræner for ungdomsrækkerne og hun altid har haft en del elever på landsholdene. Jeg har altid haft lyst til at arbejde tættere sammen med hende. Hun er utrolig dygtig og kan uddanne heste på alle niveauer, fortæller Dennis om samarbejdet. 

Dennis håber ikke blot på, at Pernille kan uddanne forretningens heste, han synes også, at samarbejdet med Pernille er en fantastisk tilføjelse til teamet: 

Det styrker vores team omkring hestene rigtig meget. Udover det, har Pernille jo kæmpestor erfaring i at undervise og har haft mange ryttere til diverse internationale stævner. Jeg synes virkelig det er fedt, at jeg kan tilbyde vores kunder, at de kan få en hest i ridning ved en så dygtig rytter som Pernille. Det løfter bare vores team, afslutter Dennis. 

Copyright Ridehesten.com
Dennis Fisker og Pernille Ørum har kendt hinanden i mange år. Her ses de sammen om Pernilles datter, Sophia Ludvigsen. Foto: Ridehesten.com/ Britt Carlsen.

Pernille er uddannet berider og har gennem sin karriere redet mange Grand Prix-klasser. Derudover er hun mor til den yderst talentfulde U25-rytter i dressur, Sophia Ludvigsen, der blandt andet er en del af Blue Hors' Talentprogram og EM-guldvinder. Det er Pernille Ørum, der har undervist Sophia hele sit liv, og er dermed en stor del af datterens succes. Lillesøster, Selma Ludvigsen, er også ved at indtage de internationale dressurbaner, også med hjælp fra mor Pernille. Udover døtrene, har Pernille også været en stor del af U21- rytter, Frederikke Gram Jakobsens succes, idet hun har undervist og trænet hende igennem ponytiden. 

Copyright Ridehesten.com
Mor og datter, Sophia Ludvigsen, efter en flot sejr i 2022. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

I dag er Pernille altså startet i sit nye virke hos Fisker Dressage Academy, hvor der venter et spændende samarbejde for begge parter. Pernille ser særligt frem til at sidde noget mere i sadlen igen: 

Jeg har i dag haft første arbejdsdag hos Dennis Fisker, hvor jeg er ansat som berider. Mit job består i at ride kunde- og salgsheste, samt at hjælpe beridereleverne. Jeg glæder mig virkelig til at ride lidt mere igen, da jeg de sidste 5-6 år primært har beskæftiget mig med undervisning. Jeg ser rigtig meget frem til samarbejdet med Dennis og hans team i de skønne omgivelser på Randbøl Dressage Academy, fortæller Pernille om det nye samarbejde. 

Copyright Ridehesten.com
Pernille glæder sig særligt til at komme mere i sadlen igen. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Ulsø.

 

 

 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner