På med høretelefonerne og bliv klogere på din hest - Helt gratis!

06-01-2022 06:30

Marie Helene Rigård Rohleder

Vidste du, at Ridehesten også laver podcast? Lær blandt andet hvordan du fodrer din stressede sportshest, afhjælper tynd mave, eller bliv klogere på hvordan du vælger det rigtige bid med hestetandlæge og dyrlæge Christina Suntum Sørensen i Ridehestens podcast

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/ Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Ridehesten er til for at gøre dig klogere på din hest. OG vi laver også podcast, som du kan lytte til, mens du muger ud, vasker traileren, cykler ud til hesten osv. 

Du kan lytte til alle afsnittene ved at trykke HER. 

I to af afsnittene interviewer vi agronom og foderrådgiver Maria Brun-Rasmussen fra Brogaarden, hvor hun fortæller om, hvordan vi sikrer, at vores heste får vitaminer og mineraler nok. 

Du kan også møde dressurrytter Marie Juul og hoppen Uno Zenzation, som er lidt varm og har tendens til at stresse op. Derfor hjælper foderrådgiver Sanne Madsen dem med at lave en ny optimeret foderplan. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tryk her og lyt til vores podcast. 

Det seneste afsnit i Ridehestens podcast handler om at vælge det bedste bid til sin hest. Her interviewer vi dyrlæge og hestetandlæge Christina Suntum Sørensen, som gennem 10 år har lavet bidtilpasninger på alt fra dansk varmblod til islandske heste. 

Hør afsnittet her: 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner