Overlegen sejr til Springbank II VH

05-10-2018 09:41

Det blev i går til en overlegent sejr ved det svenske championat for Springbank II VH, som med Severo Jurado Lopez i sadlen blandt andet blev belønnet med et 10-tal

Copyright Ridehesten.com
Springbank II VH og Severo Jurado Lopez

I disse dage løber det svenske Breeders Trophy 2018 af stablen, hvor SWB-registrerede ungheste konkurrerer i dressur, military og springning.

I går aftes var den imponerende DV-fløjhingst Springbank II VH e. Skovens Rafael/ De Niro til start i 4-års klassen, og her blev det til en meget overbevisende sejr for hingsten, som rides af Severo Jurado Lopez. Det blev til et resultat på intet mindre end 93%, hvor nærmeste konkurrent blev Denise Ljungkvist på hingsten Kingdom for U, som opnåede 83%.

Dommerne tildelte Springbank 9,5 for trav, 8,5 for skridt, 9 i galop, 9,5 i løsgjorthed og ikke mindst et 10 tal for indtryk. 

I morgen eftermiddag og aften skal de 4-års heste som har kvalificeret sig til finalen, rides af testrytter Charlotte Dujardin. Startrækkefølgen er omvendt af resultatet i går, så Dujardin får lov til at afslutte klassen på Springbank klokken 19.30.

Se resultatet af klassen HER samt startlisten for finalen i morgen HER

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing