Ole Christensen takker af som formand på Vilhelmsborg

03-06-2021 12:17

Det var til stående klapsalve fra forsamlingen, at Ole Christensen, Nibe, tirsdag den 1. juni, valgte at træde tilbage fra bestyrelsen og posten som formand for Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg efter 15 års tro tjeneste i bestyrelsen

Copyright Ridehesten.com
Formand for Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg, Ole Christensen, er her sammen med HKH Kronprinsesse Mary ved åbningen af EM 2016 på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen.

Det er 15 år siden at Dansk Varmblods formand Jan Pedersen og Ole Christensen, der dengang sad i Dansk Varmblods avlsledelse, efter en Nordisk Kongres i Sverige, var strandet i en bus ved Øresundsbroen pga. stormvejr. Her faldt snakken på, at Vilhelmsborg trængte til nye kræfter og at Ole ville være perfekt til opgaven.

Med sine diplomatiske evner, vindende væsen og lune humor er han manden, som har navigeret Danmarks Nationale Hestesportscenter igennem svære tider og fået stedet gjort stabilt, velfungerende og attraktivt for brugerne. Ole Christensen fyldte selv 80 år i efteråret 2020 og har nu valgt at tiden skal bruges til at fokusere på hesteavlen og hans smukke ejendom, Vandstedgaard.

Ved generalforsamlingen blev Lasse Langfeldt indstillet og valgt til bestyrelsen for Driftsaktieselskabet. Og ved den efterfølgende konstituering blev Lasse ligeledes valgt til formand for Driftsaktieselskabet.

Lasse, der til dagligt bor i Malling, har været formand for Foreningen Vilhelmsborg siden 2018, så han har allerede et stort indblik i, hvilken retning Vilhelmsborg skal bevæge sig i fremadrettet. Til daglig er Lasse Uddannelsesleder ved FO-Aarhus og derudover bestrider han adskillige bestyrelsesposter, bl.a. som næstformand i TV2 Østjyllands bestyrelse og i Forretningsudvalget for Socialdemokratiet Aarhus.

Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg ønsker Ole Christensen god vind fremover og byder Lasse Langfeldt velkommen i bestyrelsen

 

Bestyrelsen for Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg efter konstituering:

  • Formand Lasse Langfeldt
  • Næstformand Hans Marius Jørgensen

 

Øvrige medlemmer:

  • Julie Allen, formand for Aarhus Rideklub 
  • Vivi Grav Hansen
  • Anne-Mette Binder

/Vilhelmsborg.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen