Ny bestyrelse på Vilhelmsborg

05-06-2023 06:54

På Driftsaktieselskabet Vilhelmsborgs generalforsamling i sidste uge blev der valgt to nye bestyrelsesmedlemmer, og i den nye konstitution af bestyrelsen er Lis Juul formand

Copyright Ridehesten.com
Lis Juul er ny formand i Driftsselskabet Vilhelsmborg. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tirsdag den 23. maj blev der afholdt generalforsamling i Driftsaktieselskabet Vilhelmsborg.

Mangeårigt bestyrelsesmedlem Hans Marius Jørgensen havde valgt at træde tilbage. Det samme havde formand Lasse Langfeldt, da opgaven som bestyrelsesformand for TV2 Østjylland vil tage meget af hans tid, og han derfor ikke følte, at han kan sætte de kræfter ind på Vilhelmsborg, som posten kræver.

Nyheden fortsætter efter annoncen

To nye, kendte ansigter i hesteverdenen blev i stedet valgt ind i Driftsaktieselskabet Vilhelmsborgs bestyrelse. Det drejer sig om Lis Juul, som rigtig mange kender gennem hendes virke som springdommer under Dansk Rideforbund, lige som hun sidder i Dansk Varmblods repræsentantskab.

Jørn Jensen, der sidder i Dansk Varmblods hovedbestyrelse, regionsbestyrelsen for Dansk Varmblods region 5 og i bestyrelsen for Hippologisk Selskab, blev også valgt ind i bestyrelsen for Driftsaktieselskabet.

Bestyrelsens konstitution er nu således, at Lis Juul er formand, Vivi Grav Hansen er næstformand, og Anne-Mette Binder, Sanne Nielsen og Jørn Jensen er bestyrelsesmedlemmer.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen