En idé der virker

10-11-2014 12:41

På opdrætter Ole Christensens flotte ejendom, Vandstedgaard ved Nibe, er der skabt et helt unikt samarbejde mellem avleren og springrytteren Daniel Cassøe Jakobsen. Et samarbejde som med fordel kan efterlignes af andre

Copyright Ridehesten.com
Daniel Cassøe Jakobsen og Kia V e. Heartbeat (opdr. Ole Christensen) ved UVM på Zangersheide tidligere i år.

De smukke og funktionelle rammer på Vandstedgaard er i høj grad skabt for at kunne bruges. Derfor indledte Ole Christensen et samarbejde med springrytter Daniel Cassøe Jakobsen og Sidse Hald Madsen, som siden november 2013 har drevet deres forretning HCassøe Horses fra Vandstedgaard, og det er et samarbejde, som begge parter er overordentligt tilfredse med og glade for.

- Vi har etableret vores forretning med tilridning, klargøring til avlsarrangementer, championater og stævner på et tidspunkt, hvor andre har måttet lukke deres forretning, så det er klart, at det ikke har været let, fortæller Daniel Cassøe Jacobsen, der sammen med Sidse startede deres forretning i januar 2011.

Daniel og Sidse rider flere af Oles heste. – Det er dejligt, at vi kan følge med i hestenes udvikling, når Ole løsspringer sine ungheste, og på den måde har vi et øje på hestene hele tiden. Jeg synes, avl er spændende for dem, der har tid til det, bemærker Daniel, og Ole supplerer: - Et menneskeliv er for kort til hesteavl.

For Oles vedkommende nyder han at se sine heste under sadel. – Det er fantastisk at se sine heste redet herhjemme. Det har været en stor fornøjelse at bygge faciliteterne op, men det er jo også et set-up, som skal bruges. Derfor var det et fantastisk lykketræf, da Daniel og Sidse trådte ind ad døren for et år siden.

Magasinet Ridehesten har været på besøg på Vandstedgaard til en snak med både ryttere og opdrætter om samarbejdet, og du kan læse meget mere i artiklen i novembernummeret.

Læs meget mere i magasinet Ridehestens novembernummer

Kristine Ulsø Olsen

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen