OL får nyt ansigt i 2024

26-10-2019 11:36

En stor innovativ lanceringsceremoni har afsløret det nye emblem for de olympiske og paralympiske lege i Paris 2024

Copyright Ridehesten.com
Foto www.olympic.org/
Nyheden fortsætter efter annoncen

Organisationskomitéen for de olympiske og paralympiske lege Paris 2024 har netop afsløret sit nye emblem.

Det blev afsløret efter en innovativ lanceringsceremoni, hvor over 700 løbere ledet af olympiske og paralympiske medaljer løb forskellige ruter rundt i centrum af Paris og Saint-Seine-Denis og
danner konturen af det nye Paris 2024-emblem. Emblemet blev derefter afsløret i sin helhed på en gigantisk skærm på Grand Rex biografen i Paris på præcis 20h24.

Det nye design samler tre ikoniske symboler, der er forbundet med sport, legene og Frankrig - guldmedaljen, den olympiske og paralympiske flamme og Marianne.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg lykønsker Paris 2024 med lanceringen af deres nye emblem. Det afspejler perfekt deres vision og ønske om at sætte folk i hjertet afde olympiske lege Paris 2024. Kombinationen af guldmedalje, den olympiske
flamme og Marianne samler de værdier, historie og fransk touch, der gør disse
olympiske lege virkelig specielle. Jeg tror, at dette innovative design hurtigt vil blive genkendt over hele
verden og være et vidunderligt telefonkort til de olympiske lege Paris 2024, lød det efterfølgende fra Formand for Den Internationale Olympiske Komité Koordinationskommission for de olympiske lege Paris 2024, Pierre-Olivier Beckers-Vieujant.

Logoet favner formen og farven af de smukkeste medaljer og udtrykker samtidig en af de grundlæggende værdier i sporten, nemlig stræben efter det optimale.

/eurodressage.com

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner