Springdommer Tom Nielsen takker af

25-04-2024 12:09

A-springdommer Tom Nielsen stopper som springdommer med virkning fra 1. maj 2024. Tom har blandt andet været med til at arrangere World Cup stævner, og siddet som dommer ved flere af de store stævner

Copyright Ridehesten.com
Tom Nielsen, der ses yderst til venstre på billedet, takker af efter 40 år som springdommer i Dansk Ride Forbund. Foto: Privat/ Jannet Kimberly Alexandra Østergaard.

Efter mange år som trofast official har Tom Nielsen valgt at takke af for dommerposten for denne gang. Siden 1959 har Tom på den ene eller anden måde været en del af Dansk Ride Forbund. Blandt andet har han siddet i to forskellige klubbestyrelser gennem mange år, siddet i distriktbestyrelsen i D2 gennem flere år, siddet i springudvlaget i DRF en periode, som bestyrelsesmedlem i DRF og som en del af disciplinærudvalget i DRF. 

Men dér hvor de fleste ryttere har stødt på Tom, er i hans arbejde som springdommer. I 40 år har han været springdommer og været med til at evaluere mange af DRF's springdommere gennem tiden. Derudover har Tom været med til at arrangere et utal af stævner på forskellige niveauer, herunder intet mindre end otte World Cup stævner på Vilhelmsborg, og for år tilbage startede Tom, sammen med Vagn ThorupBaltic Cup stævnerne, og stod selv for afviklingen de første år. 

Nu er det så blevet tid for Tom til at trække sig, og med hans store arbejde og engagement for dansk ridesport, kan dette kun være med god samvittighed. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner