Gårsdagens vinder klar til i aften

07-03-2024 13:01

Mille Albinus Hjermitslev

Der er travlt på springbanerne i Herning, hvor der både er 1- og 3-stjernede klasser samt klasser for unge heste og ryttere. Vi har talt med en rytter, der var i gang med at morgenride inden aftenens U25-klasse

Copyright Ridehesten.com
Caroline Knudsen og Landlyst Callicon tog sejren i første runde af EY Cup for U25-ryttere. Foto: Ridehesten.com/Aviaja Vindum Hansen

På springbanen i Herning er der lige nu CSI3* 140 cm med over 100 startende. Samtidigt er mange af rytterne, der skal i aktion i aften, ude og ride eller trække med hestene.

Vi har talt med gårdsdagens vinder af EY Cup U25, Caroline Knudsen.

Caroline blev både dansk mester indendørs og udendørs for juniorer i 2023, og er nu, trods sin unge alder, til start som U25-rytter.

Hun fortæller i videoen nedenfor om sejren i går, og hvordan hun forbereder sig til klassen i aften. Når hun rider Landlyst Callicon om morgenen inden konkurrence, er det vigtigt, at hun er afslappet og får strukket benene godt. 

Udover ovenstående er der mange andre CSI-klasser i Herning. I går var der både 1- og 3-stjernede klasser og CSIYJ for ungryttere og juniorer. Senere i dag kan man opleve KRAFFT Tour of Amateurs, 145 cm, EY Cup U25 og CSIYH for 6- og 7-års heste.

Start- og resultatlister. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen