Danske følkøbere på Zangersheide

24-09-2022 21:16

Annika Knudsen Lorentsen

I forbindelse med UVM på Zangersheide afholdes der Quality Auction over unge heste og føl over tre aftener, og to danske købere har erhvervet sig føl på fredagens auktion

Copyright Ridehesten.com
Dreamer VH Zand Z. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Torsdag, fredag og lørdag aften er auktionstid ved UVM på Zangersheide, og her har danske købere erhvervet sig fremtidige stjerner. Det gjorde de på gårsdagens auktion, som var den anden auktion i rækken.

Stutteri Alfarvad var til stede ved auktionen fredag aften, hvor de erhvervede sig det fine hingsteføl, Dreamer VH Zand Z e. Dourkhan Hero Z/ Rubens du Ri d'Asse D'96. Føllet er bror til Lorenzo de Lucas Evita van't Zoggehof, og blev solgt for 36.000 EUR. 

Copyright Ridehesten.com
Emmely Z. Foto: Auktionsfoto Zangersheide
Nyheden fortsætter efter annoncen

En anden dansk køber, købte over online bud hoppeføllet Emmely Z e. Emerald van't Ruytershof/ Chellano Z. Hoppeføllet som er søster til Berlino Z, der har gået 160 cm, og som er lavet på en søster til Pieter Devos' OL-medaljevinder Claire Z, blev solgt for intet mindre end 46.000 EUR, svarende til omkring 340.000 danske kroner. 

Gårsdagens dyreste føl blev solgt for intet mindre end 200.000 EUR, svarende til næsten 1,5 millioner danske kroner. Føllet der fik dyreste hammerslag var Camilla JL Z e. Cornet Obolensky/ Nabab de Reve.

Lørdagens auktion og den sidste auktion i denne omgang, er netop nu i fuld gang. Følg med her.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen