Nyt webTV om årets hingstekåring

09-03-2011 14:48

Signe Wiese

Dansk Varmblods Hingstekåring | På Ridehesten.com kan du over de næste dage se en masse nyt webTV som optakt til Hingstekåringen i Herning
Copyright Ridehesten.com
(Arkivfoto: Ridehesten.com)

Allerede nu kan du høre DV's arrangementschef, Betina Berwald, fortælle om planlægning af det store arrangement. Du kan bl.a. også se et klip med DV's sekretariatschef Casper Cassøe, der byder velkommen til Herning og fortæller om de forskellige arrangementer, der kommer til at foregå i løbet af de fire dage, hvor det går løs i Herning. I det mere faglige hjørne beretter Avlskonsulent Karina Christiansen om kårings forskellige bedømmelseselementer, bl.a. fast bund, løsspringning og longering. Glæd dig til en masse spændende webTV og hold øje med Ridehesten.com, der løbende bliver opdateret med nye klip under DV's Hingstekåring i Herning.

Følg med her på siden de kommende dage, hvor vi vil holde læserne opdateret og orienteret om alt det, der sker i Herning. I magasinet Ridehestens aprilnummer på mere end 300 sider kan man læse alt om kåringen, konkurrencerne, aftenforestillingerne og de mange særlige priser.

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing