Nyt Ridehesten magasin er klar

31-05-2023 13:26

Annika Knudsen Lorentsen

Endnu et Ridehesten er produceret, og i dette juni-nummer kan I blandt andet finde flere profilartikler, ligesom der er mange artikler med fokus på avl

Copyright Ridehesten.com

Endnu en udgave af Ridehesten er produceret og trykt, og er nu på vej ud i abonnenternes postkasser og til vores forhandlere. Årets første sommermagasin byder på flere interessante artikler, og der er særligt noget at læse for dem, der elsker profiler og avlsrelaterede artikler. 

På forsiden finder I et føl, der drikker mælk. Lige nu er højsæson for føl, og rundt omkring i landet bliver der hver dag født et nyt. Derfor fylder avlsrelaterede artikler meget i netop dette nummer. 

I kan læse om dansk springhesteavl, og en artikel omkring disciplin opdelt ridelighed med fokus på springningen. Derudover er der også spændende artikler omkring farvegenetik og forskellige artikler fra Dansk Varmblod. 

Copyright Ridehesten.com
Josephine Rathje Facius og Stand Proud. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Forskellige profiler
I denne udgave af magasinet er der hele fire profiler. Læs f.eks. om Josephine Rathje Facius og den plettede hest Stand Proud, som har gjort sig særligt bemærket på dressurbanerne. 

Som en opfølgning på sidste måneds magasin, hvor World Cup-finalist, Andreas Schou, var på forsiden, bringer vi i denne måned et portræt af han og Darc de Luxs groom, Hanna Carlsson. Svenske Hanna Carlsson, har i syv år arbejdet hos Absolute Horses, og i denne artikel fortæller hun om livet som groom på den store scene. 

Magasinet byder desuden på profilartikler omkring Eriksminde Equestrian ved Helle Pedersen og Lars Kragh Iversen, ligesom I kan læse avlerprofilen omkring Solbakkegaard. 

Træning og sport
Selvom det er avl og profiler der fylder i dette magasin, skal I ikke snydes for artikler omkring sport og træning. Det er i dette magasin, at vi bringer den tredje og sidste artikel i træningsserien med Bianca Walton. Her sætter vi fokus på ridebanespringningen, som den tredje og sidste disciplin, en militaryrytter skal mestre. 

Man kan også læse om de forskellige sværhedsgrader og programmer, som man møder på dressurbanen. Der er derfor artikler omkring mange forskellige emner i sommerens første Ridehesten-magasin. 

Copyright Ridehesten.com

Et udpluk af månedens artikler:

  • Vurdering af hesteejendomme
  • Kunstig intelligens, kiropraktik og halthed
  • Fra føl til sportshest - Skovens Tzarina
  • Dansk avl ved CDI Hagen
  • CURO-systemet
  • Forfangenhed
  • Hanna Carlsson - hestepasser for Andreas Schou
  • Hestens farvegenetik

Ovenstående er blot et lille udpluk af de mange artikler, som du finder i denne måneds magasin. 

Er du nysgerrig på en af de mange artikler, som kan findes i det nye magasin, så kan magasinet bestilles online eller købes hos en af vores forhandlere. 

På vores webshop kan du bestille magasinerne enkeltvis, og du kan allerede nu bestille juni-magasinet, så du kan modtage det i din postkasse hurtigst muligt.

Du kan også tegne et 6 måneders abonnement på magasinet Ridehesten. Det koster mindre end en undervisningstime hos en berider, og så kommer det lige direkte hjem til dig hver måned.

Du kan selvfølgelig også læse magasinet online, hvis du tegner et abonnement.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen