Aprilnummeret er klar til jer

31-03-2020 19:16

Annika Knudsen Lorentsen

Så er endnu et Ridehesten magasin på gaden. Denne gang er det aprilnummeret, som er fyldt med spændende artikler fra blandt andet Dansk Varmblods Hingstekåring, men du kan eksempelvis også læse faglige artikler om forfangenhed eller bukkehov

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom verdenssituationen ser markant anderledes ud i dag end for blot et par uger siden, har vi stadig gjort vores bedste for at sammensætte et hestemagasin med sport, avl, profiler og faglige artikler.

Aprilnummeret er således propfyldt med alle højdepunkterne fra Dansk Varmblods Hingstekåring 2020. Her kan du læse alt om hingstekåringen, om DWB 5-star Dressage, om KRAFFT Tour of Amateurs og om international springning. Du kan desuden læse om de forskellige priser, der blev uddelt, om avlsledelsens syn på kåringen og mange andre højdepunkter fra arrangementet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Foruden den store sektion fra Herning, byder magasinet på faglige artikler omkring blandt andet bukkehov og mund- og tungeproblemer. Du kan ligeledes læse de spændende profiler, der er lavet, om springrytter Emil Hallundbæk og Skåde Rideklub. 

Så vil du gerne udfylde din hverdag med spændende læsestof, og har du ikke allerede et abonnement på magasinet Ridehesten, så kan du bestille aprilnummeret her. 

Vil du have et abonnement på magasinet, så du fremover modtager bladet hver måned i din postkasse? Det kan du bestille lige her. 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen