Husker du Lonnie Guldfrø?

01-12-2016 15:18

I juli 2014 bragte vi en artikel om pararytteren Lonnie Guldfrø, som på daværende tidspunkt havde været ramt af intet mindre end 12 blodpropper. Endnu en er blevet tilføjet siden da, men værre var det da en hjerneblødning satte hende voldsomt tilbage i april måned og gjorde at hendes tale næsten forsvandt

Copyright Ridehesten.com
Der er altid et smil på Lonnies læber, ligemeget hvornår man møder hende.

Livet er en generelt rutchebane tur, enten i højere eller mindre grad for os alle. For nogle er udsvingene knapt så store, mens de for andre er alt afgørende.

De sidste mange år har været en rutchebanetur for Lonnie Guldfrø, som i den grad har en vilje og et gå på mod som kun få mennesker kan hamle op med, specielt når man gang på gang tager ét skridt frem og derefter ti tilbage.

Copyright Ridehesten.com
Lonnie Guldfrø og Catwalk

Det er netop hvad der er tilfældet for Lonnie, som ved Ridehestens besøg i 2014, ikke havde haft en blodprop siden 2011 og tankerne gik derfor på hvornår den næste ville komme. Den kom, men heldigvis slog den ikke ligeså hårdt som de forrige havde gjort. Det gjorde til gengæld den hjerneblødning som hun her i foråret blev ramt af, nok hårdere end flere af blodpropperne tilsammen. 

I dag har Lonnie kæmpet sig hele vejen op for en blodprop, som gjorde at hun dårligt kunne gå, samt hendes tale var så godt som forsvundet. 

Vil du læse mere om Lonnies historie? Så læs den i decemberudgaven af magasinet Ridehesten.

Ser herunder en video af Lonnie som TV2 Øst har optaget før og efter hjerneblødningen. 2.57 sekunder inde i videoen handler det om hende.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen