Har du misset chancen...

07-11-2022 12:31

Astrid Ø. Sørensen

...For at få din artikel udgivet i Ridehesten-bladet? Nej, du kan heldigvis nå det endnu, hvis du går med en drøm om at få udgivet din artikel og vinde lækre præmier. Vores artikelkonkurrence er nemlig stadig i fuld gang, og der er over en uge til deadline

Copyright Ridehesten.com
Du har heldigvis 10 fingre frem for én mule at skrive med. Det gør det vist lidt nemmere at deltage i konkurrencen. Foto: Ridehesten.com/Anette Boe Østergaard

Den 15. oktober sparkede vi en artikelkonkurrence i gang for første gang nogensinde her hos Ridehesten. Vi vil gerne have endnu flere biddrag fra helt almindelige hestemennesker – også fra netop dig.

Måske har du ikke hørt om konkurrencen før nu, eller også har du siddet og tvivlet på, om du nu skriver godt nok. Det kan også være, at du bare ikke har taget dig sammen til at gå i gang, eller at du har haft skrivestop.
Fortvivl ej – deadlinen er først den 15. november, og vi hjælper med retskrivning og fotos til artiklen. 

Måske kan præmierne bruges som ekstra motivation:

  • Førstepladsen får udgivet sin artikel i Magasinet Ridehesten samt vinder et gavekort til Ridehestens webshop på 1000 kr.
  • Andenpladsen får udgivet sin artikel på Ridehesten.com og vinder desuden et gavekort til Ridehestens webshop på 500 kr.
  • Tredjepladsen får også udgivet sin artikel på Ridehesten.com og vinder derudover et gavekort til Ridehestens webshop på 300 kr.

Alle tre vindere vil desuden få personlig feedback fra en af Ridehestens redaktører. Desuden vil vi supplere op, hvis der kommer flere gode artikler; så vil de også blive udgivet på Ridehesten.com.

Kravene for at deltage – og få muligheden for at vinde disse lækre præmier – er: 

  • Indsend en tekst, der handler om et hesterelateret emne, på mindst 500 ord til info@ridehesten.com med teksten "Artikelkonkurrence" i emnefeltet.
  • Du skal selv have stået for research og skrivning, selvom du naturligvis gerne må lade dig inspirere af andre, og så skal du angive eventuelle kilder.
  • Det er valgfrit, om du vedlægger fotos til artiklen.

Artiklerne bliver vurderet på relevans, aktualitet og indhold samt skrivestil. 

Tilbage er der bare at sige: Skriv løs!

Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev