Så rocker Christmas Show Borgen

10-12-2016 17:32

Britt Carlsen

Den store opvisningshal på Vilhelmsborg er tæt pakket af feststemte, forventningsfulde tilskuere, og rytterne kvitterer ved at ride til om de mange flotte præmier under LånLet Christmas Show

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stemningen er fortættet, jublen stor efter flotte ridt, og alle ryttere bliver budt velkommen af taktfaste klapsalver.  Det er i år 12. gang Danish Derby Horseshow afviklet Christmas Show på Vilhelmsborg, og både ryttere og publikum er igen i år mødt talstærk op, og især i dag, hvor fire ugers stævne kulminerer med en festlig aften med spændende springning, live musik og julefest. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

De startede i morges med bronzefinale, som blev vundet af Christina Thinggård Jacobsen/Thorslunds Caroline e. Coronado (opdr. Lone Pedersen og Thomas Vestergaard). Så blev det Dansk Hesteforsikrings sølvfinale, der blev vundet af Kasper H. Hansen og Spindborg's Luxus e. Louvre S (opdr. Margrethe og Svend Åge Nielsen) efter hård kamp mod Emile Louis Haetmann - begge ryttere på to heste - og Emile kom ind på andenpladsen med Appi-S e. Oklund. Emile tog revance i TG Horseboxes Mini Grand Prix finale, han sejrede på den særdeles velspringende Cosma Shiva S e. Cornet's Stern efter en velovervejet og rytmisk omspringning. Han var knap et sekund hurtigere, end det par, som ellers regnes for en af landets hurtigste ekvipager, Robin Grauff Jacobsen og Handybeat e. Heartbeat (opdr. Carsten Carstensen). Benedikte Rie Truelsen og Cassina X e. Cassini I kom ind på tredjepladsen.

Se alle resultater HER

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen