Dufours forunderlige rejse

02-01-2018 12:19

Verdensranglistens nummer fem og hele Danmarks dressur-darling Cathrine Dufour har i dag fødselsdag, og ikke nok med det bringer magasinet Ridehesten i denne måned en flot artikel om Dufours forunderlige rejse

Copyright Ridehesten.com
Nyheden fortsætter efter annoncen

De senere år har været en forunderlig rejse for Cathrine Dufour. Fra ikke at være sikker på, at Atterupgaards Cassidy kunne nå Grand Prix, over OL i Rio til tre EM-medaljer i Göteborg, har Cathrine mod på mere.

Men livet som toprytter, der ellers kan ligne en dans på roser og misundes af mange, er også fyldt med op- og nedture. Og sådan har det også været for Cathrine Dufour, der efter OL i Rio ramte et sort hul, hvor hun ikke længere orkede heste. Det hele blev et for stort pres både fysisk og psykisk. Cathrine solgte to af sine upcomping heste, og i dag er der mere styr på balancen med ridning og privatliv - for selvfølgelig kan hestene tåle en fridag, og de har også godt af let træning, som Dufour selv siger i artiklen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

For Cathrine har 2017 været et mere roligt år, hun er nu veletableret i seniorrækken. Makkerparret har haft en fantastisk stævnesæson med blandt andet et forrygende DM, hvor ekvipagen brød 80%-muren og genvandt det danske mesterskab til tre EM-medaljer i Göteborg.

Læs alt om Cathrine Dufours forunderlige rejse i denne måneds udgave af magasinet Ridehesten HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen