Cassidy tilbage i Herning

17-10-2024 16:37

Mange har allerede bemærket på de sociale medier, at Cathrine Laudrup-Dufour har medbragt Atterupgaards Cassidy til World Cup Herning – og det er der en rigtig god grund til

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Laudrup-Dufour og Atterupgaards Cassidy sammen med groom Lars Seefeld. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

I går satte Cathrine og Rasmine Laudrup-Dufour kursen mod World Cup Herning, hvor de begge skal på banen de kommende dage i henholdsvis World Cup-dressur og CSI3* springning.

Cathrine skal fredag og lørdag ride World Cup på Mount St. John Freestyle e. Fidermark/Donnerhall II, men det er ikke den eneste hest, hun har medbragt til Herning. På Instagram kunne man i går se på Cathrines side, at en gammel kending også havde fundet en plads i lastbilen – nemlig 21-årige Atterupgaards Cassidy e. Caprimond E.H./Donnerhall (opdrættet af Atterupgaard).

I 2022, i forbindelse med VM i Herning, valgte Dufour at pensionere Cassidy fra sporten, og siden da har han nydt tilværelsen som pensionist og læremester hjemme på gården i Nordsjælland.

Men hvad laver han så ved et internationalt stævne igen?

Det er helt specielt at have taget Cassidy med denne gang. For det første fordi han trænger til at blive luftet, efter at jeg har rejst rigtig meget, så det er virkelig fantastisk at kunne have ham lidt med, og han sprang seriøst op i lastbilen derhjemme. Det er også fordi, at til OL havde Freestyle en virkelig dårlig oplevelse med præmieoverrækkelsen, hvor hun blev sindssygt bange og var virkelig mærket af det dagene efter. Til dopingtesten var hun ved at komme til skade, fordi hun var så fyldt med adrenalin. Så jeg har bestemt mig for, at det skal hun ikke udsættes for igen, for det er ikke hestevelfærd, fortæller Cathrine.

Hvis det skulle blive aktuelt, at Cathrine skal til præmieoverrækkelse i forbindelse med World Cup-klasserne, har hun derfor taget Cassidy med til at være stand-in for Freestyle.

Hør Cathrine fortælle mere i videoen herunder.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner