Sejr til Dufour og Cassidy (video)

16-05-2019 19:25

Cathrine Dufour har i denne weekend taget Atterupgaards Cassidy med til Aalborg Dressage Event, hvor ekvipagen i dag sejrede i CDI3* Grand Prix. Hør Dufour fortælle om dagens ridt samt det kommende DM, hvor hun har valgt kun at skulle have en hest med

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy

Det internationale dressurstævne Aalborg Dressage Event 2019 blev i dag skudt i gang på den absolut bedste måde, da solen stod og bagte fra en skyfri himmel. Samtidig gjorde de danske ryttere hvad de kunne for at få det danske flag hejst, da Lisbet Seierskilde først sejrede i CDI3* Prix St. George som man kan læse mere om HER.

Cathrine Dufour havde meldt til ankomst til stævnet og var derfor storfavorit til at vinde dagens CDI3* Grand Prix. Med Atterupgaards Cassidy e.Caprimond/Donnerhall (opdr. Atterupgaard) red Dufour på banen som den anden sidste og indfriede alle forventninger, da hun og Cassidy vandt klassen med 76,26%. Cassidy som til tider kan være en noget tændt herre, beherskede i dag sit temperamentet,  hvilket kom lidt bag på Dufour og der indløb derfor nogle fejl som hun fortæller mere om i videoen nederst i nyheden, hvor hun ligeledes fortæller om planerne ved DM om tre uger.

De danske ryttere gjorde rent bord i klassen, da andenpladsen blev indtaget af Blue Hors-rytteren Nanna S. Merrald på Sådan Que e. Quaterback/Royal Diamond med 71,02%, mens Helene Melsen på Aston Martin e. Monteverdi/Sixtus blev nummer tre med 70,73%.

Se resultatet af klassen HER og startlister for stævnet HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen