Danske Cathrine Dufour toer i Drachten

08-01-2016 22:58

Den unge danske dressurrytter Cathrine Dufour har i aften opnået en andenplads med Atterupgaards Cassidy ved det trestjernede CDI i hollandske Drachten 

Copyright Ridehesten.com
Cathrine Dufour og Atterupgaards Cassidy.

I CDI3* Grand Prix i hollandske Drachten i aften blev det for Cathrine Dufour endnu en fremragende præstation med den 13-årige DV-hest Atterupgaards Cassidy e. Caprimond/ Donnerhall (opdr. Atterupgaard). selv om der indløb dyre fejl på grund af spændinger. Da først Cassidy havde fået rystet de værste nerver af sig, viste han og Cathrine, hvorfor de nu har indtaget den internationale Grand Prix-dressurscene.

Med 72,400% sikrede de sig en andenplads i feltet af 24 ekvipager. Aftenens vinder blev den unge svensker Juliette Ramel med sine dejlige 9-årige KWPN-vallak Buriel K.H. e. Osmium/ Krack C, der opnåede 73,460%.

Daniel Bach Andersen opnåede en fjerdeplads i Prix St. Georges med Blue Hors Zack-sønnen Zepter, der gik til 69,237%. Næst var Daniel til start i Grand Prixen med den 13-årige avlshingst Blue Hors Hotline e. Hofrat/ De Niro. Det blev til 67,960% og niendeplads.

Også den tidligere Blue Hors-hingst, Glock's Romanov e. Rohdiamant/ Grundstein II var til start i Grand Prixen. Med hollandske Hans Peter Minderhoud i sadlen blev det til 69,180% og en sjetteplads.

Den internationale femstjernede dressurdommer, danske Susanne Baarup, var dommer ved B i Grand Prixen, hvor tyske Peter Holler var dommer ved C.

Se klassens resultat HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen