Avlshoppe hurtigt solgt på Ridehesten.com

18-11-2020 13:27

I weekenden indrykkede en avlerfamilie en salgsannonce på Ridehesten.com, og allerede tirsdag var hesten solgt til en dressurrytter som avlshoppe

Copyright Ridehesten.com
Sunshine Story som 2-års, da hun var udtaget til eliteskuet. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 5-årige RDH-hoppe Sunshine Story er opdrættet af norske Hanne Hertzberg og Lena og Ulrik Kristensen, Vinderup, der sammen har guldmedaljehoppen Stigma e. Tailormade Temptation/Sandro Hit, som har været årets hoppe som føl, som 2-års og som 3-års.

Sunshine Story er Stigmas første hoppeføl og er efter hingsten Goldinger V.D.T. Hun har givet to super føl, der begge har fået ærespræmie på følskuerne og er solgt på Dansk Varmblods elitefølauktioner. Samtidig avler opdrætterne fortsat med moderen Stigma og har endnu en datter efter hende, der bliver 3 år til sommer, så tiden var kommet til, at andre kunne få glæde af Sunshine Story.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Ulrik Kristensen fortæller, at han i lørdags indrykkede en annonce på Ridehesten.com og i løbet af weekenden resulterede i mange henvendelser, heriblandt fra dressurrytter Michelle Guldbjerg. Hun tog i går tirsdag turen fra Sjælland for at møde og besigtige hoppen, som hun med det samme tog med sig hjem.

– Jeg har det sidste års tid gået og leget med tanken om at finde en hoppe til avl. Allermest i drømmen om på den måde at kunne få nogle kommende stjerner i stalden. Derfor har jeg hele tiden været meget bevidst om, at det skulle være en hoppe af en vis kvalitet, så da jeg så hende her på Ridehesten og fik en snak med Ulrik, så var jeg ikke i tvivl om, at hende måtte jeg bare satse på,  fortæller Michelle Guldbjerg og tilføjer: –  Jeg har igennem mange år både solgt og købt heste igennem Ridehesten.com og må indrømme, at jeg altid lige "har et øje" på siden, hvis der nu skulle dukke noget spændende op.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner