Ny stjerne til dig?

08-04-2015 15:46

Forår er traditionelt tiden, hvor rytterne rejser land og rige rundt i jagten på unge heste med de rette kvaliteter og til den rette pris – og udvalget er stort, også på et stramt budget

Copyright Ridehesten.com

En hest er altid en hest, men en rytter uden hest er bare et menneske. Talemåden er gammel, men evigt aktuel, og rytternes ride- og stævneaktiviteter har ikke været på nedsat blus, selv om samfundsøkonomien måske har været det i en periode under finanskrisen.

Derfor er efterspørgslen efter heste umiddelbart den samme, og selv om man er helt almindelig amatørrytter, hvis hestebudget måske kan være begrænset, så er det lige nu masser af skønne og talentfulde unge heste til salg i fornuftigt prisleje, som bare venter på den helt rette køber.

På Ridehesten.coms hestesalgsdatabase er der i skrivende stund hele 46 tilredne heste i alderen 3-5 år på mellem 160 og 190 cm i stang til salg til en maxpris på 75.000 kroner. Heriblandt er flere smukke og velgående heste med spændende afstamninger – se selv HER.

Du kan også oprette din egen søgning ud fra dine egne søgekriterier – søgningen kan du endda tilføje en søgeagent, som sender en e-mail til dig, når der kommer nye salgsheste, der matcher dine kriterier.

Gå på opdagelse i Ridehesten.com’s hestesalgsdatabase blandt mere end 1000 salgsheste HER.

Læs mere om søgeagenten HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen