Solgt på første henvendelse

02-06-2023 14:24

Charlotte Kusk Berwald

Da ponyen Højlunds Maya blev sat til salg på Ridehesten.com meldte den kommende ejer sig allerede dagen efter

Copyright Ridehesten.com
Højlunds Maya. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Hoppen blev sat til salg mandag aften og allerede tirsdag ringede den familie, der endte med at købe hende. De kom og prøvede hesten torsdag og igen fredag. Derefter blev der bestilt handelsundersøgelse og handlen blev afsluttet. 
– Vi startede ud med at sætte Maya til salg i forskellige grupper på Facebook, men det kom der ikke rigtigt noget ud af. Altså, der var da folk, der henvendte sig, men ingen der var seriøst. På Facebook er det knap så forpligtende når man skriver på en pony, der er til salg, fortæller Sarah Lund Christensen.

Familien er nu på jagt efter en ny pony, der kan flytte ind i den nu tomme boks. – Ponyårerne kommer jo ikke igen, så de skal selvfølgelig nydes fuldt ud. Nu glæder vi os til at det bliver os, der finder den helt rigtige pony til os, slutter Sarah.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Er du også på jagt efter din nye hest? Så gør som alle andre og kig på Ridehesten.com hvor omkring en kvart million brugere kigger forbi hver måned.

Vores fotografer er ofte på pletten ved de store stævner og når du opretter din salgshest på Ridehesten.com kan du bruge billederne fra vores store fotoarkiv i din annonce.

Copyright Ridehesten.com
Foto: privat
Mille Albinus Hjermitslev

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Mille Albinus Hjermitslev