Ny, lækker efterårs- og vinterkollektion fra Ariat

30-09-2024 12:37

Trine Askjær-Jørgensen

Ariat lancerer netop nu den innovative Trizar® Technology-ridetøjskollektion til efteråret og vinteren 2024. Se hvad den lækre kollektion indeholder her

Ariat, der er førende indenfor udviklingen af højtydende ride- og udendørsbeklædning samt arbejdsfodtøj og -beklædning, annoncerer stolt lanceringen af sin nye vintertøjskollektion med den banebrydende Trizar®-teknologi. Formålet med denne kollektion er at redefinere rytteres varme og komfort denne sæson, samtidig med at mærkets forpligtelse til kvalitet, innovation og stil bevares.

Trizar-teknologi: Den næste generation af vintertøj
Kernen i Ariats nye vinterkollektion er Trizar®-teknologien, som bruger avancerede materialer til at reflektere kropsvarmen tilbage til bæreren, mens den leder fugten væk. Det betyder, at ryttere kan nyde langvarig varme og tørhed under alle deres aktiviteter, uanset om de er i sadlen eller på farten. Se hvad kollektionen omfatter her:

Tri Factor Vivacity forede half grip-ridebukser
Tag del i det næste niveau af komfort og ydeevne med Tri Factor Vivacity forede half grip-ridebukser, den seneste videreudvikling af vores bedst sælgende vinterridebukser. Disse ridebukser er designet til de kølige dage og har vores rytter-favorit Tri Factor-stoffet, som er forbedret med Trizar®-teknologi, der smart reflekterer din kropsvarme tilbage til dig, mens den effektivt leder fugt væk for at holde dig tør og komfortabel.

Ridebukserne bevarer den enestående pasform, følelse og stræk, som du elsker, og sikrer langvarig varme uden, at det er på bekostning af stil. Det innovative Ariat® silikonegrip tilbyder en tekstureret overflade, der holder dig fast i sadlen, mens Calf Fit System™ leverer en tætsiddende, komprimerende pasform under dine støvler for ultimativ komfort. Disse ridebukser, der er skræddersyet med Ariat® V3®-linningen, tilpasser sig smukt til forskellige hofteformer og giver en tæt, men fleksibel pasform med Core Control Technology™ for raffineret støtte og en flatterende silhuet. De karakteristiske logodetaljer og falske baglommer med klap tilfører finesse, mens sædets design forbedrer din ridestil. Kompressionsstoffet omfavner din krop og sikrer en slank pasform, der ser lige så godt ud, som den føles.

Avail 2.0 half grip-tights
Forbedr din rideoplevelse i koldt vejr med Avail 2.0 half grip-tights, hvor innovativ teknologi møder kompromisløs ydeevne. Disse træningstights er udviklet til den moderne ridesport og er drevet af Trizar®-teknologi, som smart reflekterer din kropsvarme tilbage til dig, mens den effektivt transporterer fugt væk for at holde dig tør og komfortabel.

AriatTEK®-designet prioriterer optimal komfort, så du kan bevæge dig frit og trygt i al slags vejr. Med det karakteristiske Ariat®-silikonegrip, som har en tekstureret overflade, kan du stole på, at du forbliver sikkert i sadlen, og at du får ekstra stabilitet, når du har mest brug for det. Den elastiske linningen er designet til at sikre, at disse tights tilpasser sig dig, mens den også forbedrer komforten og mindsker forekomsten af deller. Tilføjelsen af to skjulte lommer på hoften er perfekt til sikkert at holde din telefon og holde den indenfor rækkevidde uden at forstyrre din ridning. Disse tights er lavet af kompressions-strækfleece og omfavner din krop alle de rigtige steder og giver støtte og bevarer en flatterende pasform. Avail 2.0 half grip-tights redefinerer, hvad det vil sige at ride med stil og funktionalitet, hvilket gør dem til en vigtig tilføjelse til enhver rytters garderobe i koldt vejr.

Taxore foret jakke
Oplev den perfekte blanding af komfort, funktionalitet og stil med vores banebrydende forede jakke, der er gennemtænkt designet til den moderne rytter, som værdsætter præstation på hver tur. Sig farvel til overdreven lagdeling og hej til strømlinet varme; denne jakke har avanceret vind- og vandafvisende teknologi kombineret med et åndbart design og Trizar®-teknologi, hvilket gør den til et ideelt valg til uforudsigeligt vejr. Den innovative Cool Climate Insulation™ giver letvægtsvarme, der føles lun og behagelig uden at tynge dig, hvilket giver mulighed for ubegrænset bevægelse i sadlen. Ryttercentrerede elementer såsom praktiske tommelfingerhuller sikrer, at ærmerne forbliver på plads, hvilket forbedrer dit bevægelsesområde, mens jakkens hætte giver ekstra beskyttelse mod elementerne, når det er nødvendigt. Uanset om du er på vej ud på en rask morgentur eller varmer op efter en lang dag i stalden, sikrer denne forede jakke, at du holder dig komfortabel og varm. Omfavn glæden ved at ride med mindre volumen og mere frihed!

Zaphus-sweatshirt med fuld lynlås
Oplev den perfekte balance mellem komfort og ydeevne med Zaphus Full Zip Sweatshirt, den ultimative tilføjelse til din ridegarderobe. Designet til dem, der foretrækker mindre lag og mere tid i sadlen, er denne lette sweatshirt lavet med avanceret Trizar®-teknologi. AriatTEK®-designet giver optimal komfort i al slags vejr, mens funktioner som "smart watch-vinduet", ergonomiske tommelfingerhuller og en tovejs lynlås giver komfort og funktionalitet. Den bløde, børstede polyesterblanding føles luksuriøs mod din hud, og lommerne med lynlås holder dine ting sikre. Uanset om du er på skovtur eller på ridebanen, er Zaphus Full Zip Sweatshirt sæsonens must-have lag.

Ariat Trizar®-kollektionen vil være tilgængelig fra oktober på ariat.com og hos førende forhandlere.

For more information please contact:

Abby.turner@ariat.com

Tlf. 07392 194604

Fakta
Om Ariat

Ariat International blev grundlagt i 1993 af to tidligere Stanford MBH-klassekammerater, Beth Cross og Pam Parker, med det visionære mål om at integrere teknologi fra sportssko i ridestøvler. Fokusset på at tilføre innovativ teknologi til fodtøj og beklædning har gjort Ariat til verdens førende ridesportsmærke, som stolt bæres af de bedste ryttere såvel som millioner af mennesker, der bor på landet eller rider udendørs.

I 2018 blev Ariat-medstifter og CEO, Beth Cross, kåret til EY Entrepreneur of the Year (i forbrugerkategorien) for det nordlige Californien. Prisen er en hyldest til holdets succes med at skalere en blomstrende virksomhed i verdensklasse og samtidig skabe en fantastisk virksomhedskultur.

Ariat – Revolutionerende ridebeklædning, et skridt ad gangen.

Ariats hjemmeside hedder: https://www.ariat.com/gb/en

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner