Tommy Hilfiger lancerer ny forårs- og sommerkollektion

13-04-2022 10:09

Trine Askjær-Jørgensen

Det ikoniske og velkendte tøjmærke Tommy Hilfiger er nu ude med deres anden ridetøj og -udstyrskollektion til foråret og sommeren 2022

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tommy Hilfiger, som er ejet af PVH Corp., lancerer nu deres forår/sommer 2022 "TOMMY HILFIGER Equestrian"-kollektion.

Efter den succesfulde lancering af den første rideudstyrskollektion sidste år, fortsætter forår/sommer 2022-sæsonen med at hylde hestelivsstilen helt fra træning og sport til fritid.

Kollektionen er designet, produceret og distribueret af Barney & Baxter AG – officiel TOMMY HILFIGER Equestrian-partner i Europa og Mellemøsten – og er nu tilgængelig online på tommy-equestrian.com og hos udvalgte partnere rundt omkring i Europa og Mellemøsten.

Anden kollektion fra det populære mærke
Forår/sommer 2022-kollektionen tilbyder en blanding af høj komfort, funktionalitet og ydeevne kombineret med mærkets ikoniske æstetik. For første gang inkluderer serien behagelige leggins-ridebukser med fuld-grip og en bred V-formet linning, som giver den perfekte pasform og formende effekt. Tekniske ridebukser – gode til alle sæsoner og fås med både fuld-grip og knæ-grip – inkluderer nu en letvægts sommerudgave lavet af et tyndere elastikmateriale, med en kroglukning i taljen og en ekstra sikkerhedsknap. For at fuldende looket kan man kombinere med sporty og stilfulde stævnejakker med firevejsstræk, funktionelle polot-shirts, hættetrøjer og sweatshirts.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Tro mod mærkets ikoniske arv og stil
Kollektionen er tro mod mærkets ikoniske arv med en palet af rød, hvid og blå, plus blødere sæsonbetonede nuancer såsom pink, fersken, bær og azurblå. I ånden "Vi træner, vi yder, vi har det sjovt" bliver kollektionen bragt til live af en kampagne, der fremhæver de unikke kvaliteter ved heste- og ridesportssamfundet og den empatiske forbindelse mellem hest og rytter. Kampagnen bygger på passionen for heste og sportens støttende natur – uanset om det er afslappet galop på stranden eller at vinde en højprofileret konkurrence.

Samarbejde med FEI og partner ved store stævner
Kampagnen blev udviklet og implementeret for første gang i samarbejde med Fédération Equestre Internationale (FEI) og vil optræde på tværs af TOMMY HILFIGER Equestrian og FEI's digitale kanaler.
I år vil TOMMY HILFIGER Equestrian også stå som partner eller i udstillingsområdet ved internationale ridesportsbegivenheder, herunder The Dutch Masters of 's-Hertogenbosch, CHIO Aachen, CHI de Genève samt CHI Classics Basel.

Følg med på sociale medier: #TommyHilfiger, @TommyHilfiger og #TommyEquestrian @barneyandbaxtersports.

Fakta
Om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et af verdens mest anerkendte premium livsstilsmærker, som har inspireret forbrugere siden 1985. Mærket blander på modig vis det klassiske med det nye og kombinerer prep-stil med Americana-kulturarv i friske perspektiver, der trækker på popkulturen for at designe mindeværdige produkter og kollektioner. Under Hr. Hilfigers vision fanger Tommy Hilfiger den legende alkymi, som er nødvendig for at drive innovative og fordybende forbrugeroplevelser. I hjertet af mærket er visionen om at lade intet gå til spilde og byde alle velkommen, en urokkelig forpligtelse til bæredygtighed, inklusivitet, mangfoldighed og cirkularitet, der får teams til at skabe en bedre modeindustri.

Fold up
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing