Alsidigt og åndbart sommertøj

03-04-2024 16:43

Trine Askjær-Jørgensen

Ariats forårs- og sommertræningskollektion 2024 kaldet "Breathe" byder på alsidig og åndbar påklædning til rytteren i sommerhalvåret

Copyright Ridehesten.com

Ved at kombinere komfort og kvalitet præsenterer Ariat sine ekspertteknologier og brancheførende design i en SS24-træningskollektion, der prioriterer åndbarhed til sommeren. Ariats seneste rideserie består af innovativt og alsidigt tøj, der modstår enhver udfordring, vejret må byde på. For at holde rytterne kølige i varmere vejr, men alligevel varme på friskere forårsdage, lancerer Ariat en trio af baselayers, trøjer og jakker, der arbejder sammen for at kontrollere kropstemperaturen.

Ariats Breathe Quarter Zip Baselayer vender tilbage i tre nye farver; skyride, sort og zink, hvilket tilfører ekstra stil og finesse til forårets og sommerens ridetøj. Ved hjælp af innovativ AriatTEK-designteknologi trodser basislaget udfordringer fra ethvert klima. Blusen er vævet med et præstationsstrikket stof med ekstra ventilation, som er en nødvendighed til ridning i varmere årstider. Perforerede paneler pryder armene og lænden og holder rytteren kølig på hårdtarbejdende områder. Den særlige ClimateTEK-teknologi reagerer med ændringer i kroppens temperatur og opretholder optimale niveauer ved hurtigt at afkøle huden, når den overophedes, og dynamisk opvarme, når temperaturen falder. På fugtige dage bringer basislagets Moisture Movement Technology enhver fugt til stoffets ydre, hvilket tillader hurtig fordampning. Når du sveder, hæmmer en lugtbestandig finish væksten af bakteriel lugt, så du bevarer en frisk følelse. En flatterende mock-krave- og smart, kvart lynlås passer til enhver personlig stil og tilbyder både fuld dækning eller mulighed for et åndbart, luftigt baselayer med lynlåsen rullet ned.

Copyright Ridehesten.com
Breathe Quarter Zip Baselayer, €80, www.ariat.com/dk/en

Bær Breathe Half Zip Sweatshirt over baselayer-trøjen for behageligt, sommerklar træningstøj. Fremstillet af et let, genanvendt polyesterstof med en dobbeltstrikket søm, bekæmpes køligere temperaturer. Moisture Movement Technology gør, at sweatshirten og baselayer-trøjen arbejder godt sammen og sikrer hurtig tørring for rytteren, idet teknologien bringer sved/fugt til stoffets ydre, hvorfra det let kan fordampe. AriatTEK-designet er en fast bestanddel i hele Ariats Breathe-kollektion og bruger ekspertmaterialer til at sikre den bedst mulige ridetur under alle forhold. Ærmer i Raglan-stil tilbyder fremragende luftgennemstrømning og fuld bevægelsesfrihed samt bidrager til en tilbagelænet, sporty æstetik. Ariat-logoet fremgår stilfuldt på tværs af lynlåsen for et elegant, sofistikeret udseende.

Copyright Ridehesten.com
Breathe Half Zip Sweatshirt, €85, www.ariat.com/dk/en

Afslut looket med Ariats nye Breathe Deep-jakke, en letvægtsløsning til kølige forårsaftener tilbragt i stalden. Den ultralette softshell består af letvægtsgenbrugspolyester, et stof valgt på grund af dets hurtigtørrende egenskaber. For at opnå optimal åndbarhed har Ariat-jakken en ventilerende funktion på bagsiden, som forhindrer overophedning. Denne vind- og vandafvisende jakke har et sporty look og fornemmelse og så byder den på en moderne og sofistikeret stil med lidt mere længde.

Copyright Ridehesten.com
Breathe Jacket, €150, www.ariat.com/dk/en

Ny i Ariats Breathe-kollektion er også EOS Breathe Half Grip Tights, som fås i to nye komplementærfarver; mørk denim og zink. Ved brug af genanvendt polyester- og spandex tillader tightsene fuld bevægelse, og kompressionsstoffet smigrer enhver rytters form og bevarer en slank pasform hele dagen. En støttende linning holder også tightsene på plads. Denne tight har halvt silikonegrip, en tekstureret overflade, der giver optimal greb i sadlen samt åndbarhed og fleksibilitet. Ariats konsekvente brug af Moisture Movement Technology omfatter også de nye EOS Breathe Half Grip Tights. Ved at bringe fugt til stoffets overflade forbliver rytteren kølig og komfortabel, når han/hun træner. For at sikre bæredygtighed består de polyestertightsene af mindst 50% genbrugsmaterialer hele vejen igennem. Endelig er der bekvemt placerede lommer på låret og bagsiden af taljen.

Alle produkterne kan købes på: www.ariat.com/dk/en

Copyright Ridehesten.com
EOS Breathe Half Grip Tights, €120, www.ariat.com/dk/en
Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen