Nu spidser medaljekampen til i Fredericia

09-10-2021 19:15

Annika Knudsen Lorentsen

I dag har pony- og childrenrytterne redet deres første afdeling i de indendørs Agria DRF Mesterskaber hos Fredericia Sportsrideklub og dermed er det afgjort, hvem der har lagt sig i front inden finalerne i morgen

Copyright Ridehesten.com
Cecilie König og Fox Town. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Både pony- og childrenryttere er i denne weekend samlet hos Fredericia Sportsrideklub for at dyste om medaljerne i dette års indendørs Agria DRF Mesterskaber. 

Hos childrenrytterne er det Alberte Filuca Brünning Conradsen med Medina, der har lagt sig i front med 0 fejl i dagens klasse. Andenpladsen blev i dag Laura Thomey med Serupgårds Corona, mens tredjepladsen blev Sophie Karoline Emilie Moltke med Curly 70. I alt red seks childrenryttere fejlfrit i dag og de har dermed det bedste udgangspunkt inden afgørelsen i finalen i morgen, hvor fejl medtages. 

Palma i front hos kat. 3-ponyerne
I 3'er ponyernes mesterskab er der 10 ekvipager til start og efter dagens klasse er det Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Megamind, der har lagt sig i front. 

Den foreløbige andenplads er Eva Harriet Elkjær Christensen med Claughaun Thady, mens tredjepladsen er Ingrid Christine Laursen med Caracas du Marquais. I alt red fire uden fejl i dagens klasse og de kommer derfor til finalen med det bedst mulige resultat fra første afdeling.

Josephine fører hos 2'er ponyerne
I 2'er ponyernes mesterskab er der hele 22 ekvipager til start og i front er det nu Josephine Brendholdt med Siska, som red fejlfrit i dagens klasse. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen er lige nu Mathilde Bligaard med Nørlunds Maggie Mae, mens tredjepladsen er Jessica Holm Svensson med Sabrina Fair. I alt red otte fejlfrit og de kommer dermed til finalen med 0 fejl. 

1'er ponyernes mesterskab føres af Cecilie König
Hos kategori 1-ponyerne er det Cecilie König med Fox Town, der har lagt sig  front efter en flot fejlfri runde i dagens klasse. På andenpladsen er det Karoline Amalie Uhd-Nielsen med Golden Mack, mens tredjepladsen foreløbigt er Cecilie Busch med Orchid’s Colyne. 

I 1'er ponyerne mesterskab er der 18 ekvipager til start og i dag red syv fejlfrit. 

Det bliver spændende at følge afgørelserne af mesterskaberne i morgen, hvor det bliver afgjort hvem der i år kan hænge medaljerne omkring halsen. 

Se alle start- og resultatlister HER

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen