Camilla glad for sejre i Fredericia

26-02-2023 06:37

Kristine Bjørg Frank Bojsen

Fredag og lørdag har Fredericia Sportsrideklub afholdt springstævne for heste, på distriktsniveau. Der gik klasser fra LC til MA, og Camilla Schierff vandt to klasser

Nyheden fortsætter efter annoncen

Der var stor tilslutning til distriktsstævnet ved Fredericia Sportsrideklub. De sidste to dage, har de haft knap 400 ekvipager til start.

Der var mange dygtige ryttere til start, men specielt Camilla Schierff og hesten Toftegårdens Lilo e. Come Back II/Quidam De Revel havde en succesfuld dag i går. De vandt begge deres starter, i henholdsvis LB1* og LB2**. 

Camilla har haft hendes 17-årige hest Toftegårdens Lilo i 11 år, og sammen har de redet op til MA. Et niveau som en slem skade satte en stopper for, og som bragte dem ud af kurs.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Schierff og Toftegårdens Lilo. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

For godt 2 år siden blev hun skadet og så dårlig, at dyrlægen rådede mig til heller ikke at ifole hende. Trods specialbeslag blev hun kun dårligere gående, og vi endte med at pille skoene af hende, da vi tænkte vi måtte aflive hende. Så blev hun rengående.

Copyright Ridehesten.com
Camilla Schierff og Toftegårdens Lilo. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bojsen

Hun kommer aldrig op at gå store klasser igen, men så længe hun nyder det så meget som hun gør og gerne vil være med, så kommer hun det. Det er altid dejligt at vinde, men hver gang jeg sidder på ryggen af hende, er jeg bare glad for at have fået en tur mere. Stor tak til Fredericia Sportsrideklub for endnu et dejligt stævne, samt fine ærespræmier, slutter Camilla af.

Fredericia Sportsrideklub gentager succesen igen i næste weekend, hvor de afholder C-stævne i springning for ponyer

Find resultaterne fra stævnet her

Ridehestens fotograf har været til stede lørdag, og der er taget billeder fra start t.o.m. klasse 9. Billederne vil være online hurtigst muligt.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen