Det sker ved VM i Herning søndag

14-08-2022 07:58

Trine Askjær-Jørgensen

Efter ti dages konkurrencer ved VM-stævnet i Herning er det i morgen søndag sidste konkurrencedag, og her finder bl.a. finalerne i både VM-springning og -paradressur sted

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Søndag morgen kl. 08.00 startes der ud med en 3-stjernet CSI Grand Prix-klasse i springning på Stutteri Ask Stadium, inden det kl. 14.00 endelig går løs med den individuelle finale i VM springning. Her er der desværre ingen danske ryttere til start, men det skal blive spændende at se, om Sverige holder det høje niveau og også tager en individuel guldmedalje, som de gjorde for hold fredag aften, eller om guldet går til en af de andre stærke springryttere. Præmieoverrækkelsen finder sted kl. 16.30, når vinderen er fundet.

På BB Horse Arena finder også den individuelle finale i VM i paradressur sted. Her startes der kl. 9.00 ud med grad IV, hvor der ikke er danskere til start.

Når klassen er slut følger grad II-klasse kort efter, og her har danske Katrine Kristensen med Gørklintgårds Quater starttid kl. 11.11.

Efter det er det tid til grad I-klasse, hvor der heller ikke er danskere til start, og kort derefter præmieoverrækkelse for de tre første grader, IV, II og I, der har redet.

Kl. 14.15 er det så tid til grad III, hvor Danmark har to ryttere til start med følgende tider:

  • 14.51 Karla Dyhm Junge / Miss Daisy

  • 15.18 Tobias Thorning Jørgensen / Jolene Hill

Kort efter grad III starter grad V-klassen, hvor danske Nicole Johnsen med Moromax har starttid kl. 15.45.

Slutteligt finder den sidste præmieoverrækkelse for grad III og V sted på BB Horse Arena kl. 17.10, og så er det tid til at pakke sammen i Herning og sige tak for et forrygende VM på dansk grund.

Start- og resultatlister. 

Livestream

TV-sendetider

Herning2022

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen