NorCordias Farringhton til Bachmann

14-10-2024 13:55

Daniel Bachmann Andersen har netop modtaget 5-årige Farringhton, som hestens nye ejer har købt hos NorCordia og nu har sat i ridning hos OL-rytteren

Copyright Ridehesten.com
Farringhton under Anne-Marie Hosbond på vej til sejr i 5-års kvalifikationen på Vilhelmsborg. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Norcordias hannoveranervallak Farringhton efter Fürst Samarant/ Rheinklang blev som 4-års kvalificeret til championatsfinalen på Blue Hors af Ida Bjørn og redet i finalen af Cathrine Laudrup-Dufour, hvor parret blev nummer 4 i finalen.

Derefter overtog Anne Marie Hosbond, som NorCordia har et tæt samarbejde med på Randbøl Academy, tøjlerne på Farringhton. Ved deres første start imponerede Farringhton og Anne Marie med at vinde 5-års kvalifikationen på Vilhelmsborg med flotte kommentarer fra dommerne og en score på 88,8%.

NorCordia har du solgt Farringhton, der kommer til at fortsætte sin videre uddannelse under Daniel Bachmann Andersen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Jeg ser frem til at bygge videre på det stærke fundament, som allerede er lagt af anerkendte ryttere som Ida Bjørn, Cathrine Laudrup-Dufour og senest Anne Marie Hosbond, udtaler Daniel og fortsætter: – Det er en fornøjelse at overtage en hest, hvor man tydeligt mærker, at den har fået den rette grundtræning og tid til at udvikle sig. Jeg ser meget frem til at stå for den videre uddannelse af Farringhton i tæt samarbejde med hestens nye ejer.

Hos NorCordia udtrykker man også begejstring over Daniels kommende samarbejde med Farringhton.

Vi er utrolig glade for, at det er en rytter af Daniels kaliber, der overtager tøjlerne, og vi ser frem til at følge deres udvikling i fremtiden. Vi ønsker både rytter og den nye ejer held og lykke fremover, lyder det fra NorCordia’s CEO, Ulrik Clemmensen.

/Pressemeddelelse.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Anne-Marie Hosbond sammen med Farringhton. Foto: Privat
Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner