Nanna og Zack har lagt sig i front

22-04-2021 15:24

Horse and Dreams Hagen: Efter at den første tredjedel har redet dagens Grand Prix, har Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack lagt sig i front, mens Daniel Bachmann Andersen ligger nummer tre

Copyright Ridehesten.com
Blue Hors Zack og Nanna Skodborg Merrald. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens to danske ryttere i Grand Prixen har nu været i ilden og sikke en start for Danmark. Den firestjernede Grand Prix er kvalificerende til lørdagens Grand Prix Kür, og på nuværende tidspunkt har en tredjedel af klassens ryttere været til start. 

Den første dansker var Daniel Bachmann Andersen, som har stævnedebut og tilmed international debut på den 15-årige Carso’ni e. Carson Ask/ Leendert (opdr. Svend Åge Juhl), der tidligere har været redet af Sune Hansen. Ekvipagen klarede sig aldeles hæderligt og lagde sig i front af klassen med  71,37%, hvilket i pausen placerer dem på en foreløbig tredjeplads.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Selvom at avlshingsten Blue Hors Zack e. Rousseau/ Jazz i år har rundet de 17 somre, så er det på ingen måde til at se, idet han i dag viste sig som en glad atlet, der tilmed gik både blødt og kraftfuldt.

Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald havde i dag en fantastisk tur på Zack, som nærmest ikke satte en hov forkert. Det blev af flere af dommerne honoreret med over 76% og samlet endte de med 75,72%, og de har derved lagt sig i front af klassen.

Følg klassens resultat HER.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald