Daniel og Zack i front i World Cup

21-10-2017 12:35

Med et klasseridt med store højdepunkter red Daniel Bachmann Andersen sig i front i World Cup inden pausen med Blue Hors Zack

Den imponerende avlshingst Blue Hors Zack dansede gennem FEI World Cup Grand Prix med et imponerende antrit og stort overskud. Øgninger, sidebevægelser, passage, pirouetter - det spillede bare for Daniel Bachmann Andersen i dag, og dommerne måtte overgive sig til præstationen som de honorerede med 73,98%, hvilket er klassens hidtil bedste. Adskillige 8-taller pryder hans kritik, og Daniel selv scorede 8 fra samtlige dommere for sin opstilling og indvirkning. 
Publikum jublede med Daniel, efter deres sikre ridt. 

- Det var den bedste Grand Prix nogensinde, fortæller Daniel med begejstring i stemmen efter sit ridt. - Sikke en stemning og alle de mennesker, det er bare så fedt!
- Der er mange som ved, hvor svært det har været for Zack og mig at komme hertil, vi har dog troet på ham, fortæller Daniel. Zack har haft svært ved at omsætte sin imponerende passage til piaffe, men nu har Daniel fundet nøglen. - Det er stort for mig at ride ham så højt op, slutter Daniel.

Følg med i resultaterne HER

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald