OL-kvalifikationen er i hus for Nanna og Zack (video)

22-04-2021 19:44

Horse and Dreams Hagen: Det var blot tredje gang at Nanna Skodborg Merrald red op ad midterlinjen på Blue Hors Zack, men ikke ikke desto mindre er de nu kvalificeret til OL. I dagens Grand Prix blev det til en hæderlig tredjeplads, mens Daniel Bachmann Andersen sluttede som nummer ni

Det så længe særdeles godt ud for Blue Hors-rytteren Nanna Skodborg Merrald, der sammen med Blue Hors Zack e. Rousseau/Jazz havde lagt sig i front af dagens Grand Prix da de første ni ud af 27 ryttere havde redet. Med adskillige ottetaller og flere nitaller som resulterede i 75,73% havde makkerparret lagt god afstand til feltets resterende ryttere.

Det satte britiske Charlotte Dujardin dog en stopper for, da hun sammen med charmerende vallak Gio e. Apache/Tango red et fejlfrit og meget overbevisende program, som blev honoreret med 78,26%. Der var ingen som formåede at komme forbi Dujardin, men tyske Frederic Wandres med Duke of Britain e. Dimaggio/Rubinstein fulgte i Dujardins fodspor og red som klassens anden sidste rytter, et program helt uden fejl. Med 75,95% var det lige en kende mere end Nanna og Zack, som derved sluttede på tredjepladsen.

Det tog dog ikke glæden fra Nanna, som efterfølgende kunne konstatere at hun og Zack nu har opfyldt kvalifikationskravende til sommerens OL. Hør Nanna fortælle om dagens tur og forventningerne til fremtiden herunder.

Se resultatet af klassen HER samt alle start - og resultatlister HER.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen